بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طوفان خشم هواداران بارسلونا؛ رئال مادرید با گل آفساید اتلتیکو را برد / عکس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1403 | 13:21

طرفداری | در جریان دیدار حساس دور رفت یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید، گل دوم رئال که توسط ابراهیم دیاز به ثمر رسید، باعث ایجاد جنجال و اعتراض‌های فراوان هواداران بارسلونا در شبکه‌های اجتماعی شد. این گل که در نهایت منجر به پیروزی ۲-۱ رئال مادرید شد، از سوی هواداران بارسلونا و برخی اهالی فوتبال، به دلیل احتمال آفساید بودن، مورد انتقاد قرار گرفت.

به گزارش آاس، بحث اصلی به موقعیت وینیسیوس جونیور بازمی‌گردد که هنگام ضربه براهیم به توپ در موقعیت آفساید قرار داشت. بسیاری معتقدند که حضور او در این وضعیت، بر عملکرد یان اوبلاک، دروازه‌بان اتلتیکو مادرید، تأثیر گذاشته و باعث شده است که او نتواند به درستی واکنش نشان دهد. با این حال، تیم داوری و VAR پس از بررسی صحنه، به این نتیجه رسیدند که گل سالم است و وینیسیوس مزاحم دید یا حرکت دروازه‌بان نبوده است.

این تصمیم، موجی از اعتراض را میان هواداران بارسلونا برانگیخت؛ چراکه آن‌ها به موارد مشابهی اشاره کردند که در آن، گل‌های بارسلونا به دلیل آفساید و ایجاد مزاحمت برای دروازه‌بان حریف، مردود اعلام شده است. این تناقض در تصمیم‌گیری‌های داوری، بار دیگر بحث درباره یکسان‌نبودن اجرای قوانین را در فوتبال اسپانیا و اروپا مطرح کرده است. همچنین نشریه مارکا به صحنه‌ای در تقابل سال گذشته رئال و اتلتیکو اشاره کرد که گل شاگردان دیگو سیمئونه به دلیل قرارگیری بازیکن این تیم جلوی دید آندری لونین، دروازه‌بان کهکشانی‌ها مردود اعلام شد.

اشاره مارکا به بازی سال گذشته دو تیم
گل اتلتیکو (تصویر پایین) مردود شد.

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *