حاشیههای بیپایان وینیسیوس و توهین هواداران بتیس؛ «احمق، احمق!» / عکس
منبع : طرفداری
طرفداری | وینیسیوس جونیور، ستاره برزیلی رئال مادرید، بار دیگر خشم و ناراحتی خود را از قضاوت داوران ابراز کرد. مهاجم برزیلی که در دقیقه ۸۵ دیدار رئال مادرید مقابل رئال بتیس به دلیل اعتراض به هرناندز هرناندز، داور مسابقه، با کارت زرد جریمه شد، به شدت از این تصمیم گلایه داشت.
دوربینهای شبکه مووی استار لحظه عصبانیت وینیسیوس را ثبت کردند. او با ناراحتی تکرار میکرد:
این دیوانگی است… دیوانگی! معلوم است، معلوم است. مثل همیشه. برای من همیشه کارت است. برای وینی همیشه کارت است. همیشه. همیشه.
وینیسیوس خطاب به داور: مثل همیشه، به من کارت میدین
همزمان، هواداران بتیس با شعار «احمق، احمق» به این بازیکن واکنش نشان دادند و جو ورزشگاه کاملاً متشنج شد. البته فضای ملتهب مسابقه از همان لحظهای شکل گرفت که وینیسیوس پس از گل اول رئال مادرید که توسط براهیم دیاز به ثمر رسید با نشان دادن عدد ۱-۰ با انگشتانش، هواداران بتیس را تحریک کرد. رئال مادرید در نهایت با نتیجه ۲-۱ شکست خورد.












