بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازی استقلال و پرسپولیس جذاب‌تر از نبرد قهرمانی در تبریز شد؛ پیش‌بینی هواداران اشتباه بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 11 اسفند 1403 | 12:25

طرفداری | بازی استقلال مقابل پرسپولیس سه گل داشت در حالی که چند ساعت پیش از این دیدار، سپاهان و تراکتور در تبریز به تساوی بدون گل رضایت دادند.

هفته بیست و یکم لیگ برتر با بازی‌های جذابی همراه بود. از یک سو سپاهان در تبریز به مصاف تراکتور رفت تا شاید بتواند صدر را پس بگیرد از سویی دیگر سوت آغاز دربی ۱۰۵ با قضاوت پیام حیدری در آزادی زده شد و هواداران فوتبال را مجذوب خودش کرد.

در اکثر شبکه‌های اجتماعی هواداران فوتبال به خصوص فوتبال‌دوستانی که خیلی به تماشا و دنبال کردن فوتبال ایران علاقه ندارند، اعتقاد داشتند به اخبار دربی ۱۰۵ بیشتر از بازی حساس سپاهان و تراکتور پرداخته شده و آن دیدار به مراتب هیجان انگیز‌تر و جذاب‌تر از نبرد سرخابی‌ها در آزادی می‌شود. پیش از بازی هفته بیست و یکم تراکتور ۴۴ امتیازی و سپاهان ۴۳ امتیازی بود و برنده این دیدار گام بلندی برای قهرمانی در لیگ برتر برمی‌داشت اما دو تیم بسیار محتاطانه بازی کردند و در نهایت بازی این دو تیم با نتیجه ۰-۰ تمام شد تا جنگ قهرمانی داغ‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود. آمار بازی سپاهان – تراکتور

تراکتور برای چهارمین بازی متوالی موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شد. سپاهان تنها تیمی که در تمام بازی‌های خارج از خانه گل زده بود برای اولین بار به عنوان مهمان در گلزنی ناکام ماند.

پیام نیازمند برای دومین بار در این فصل عنوان بهترین بازیکن زمین را کسب کرد. این بازیکن ۳ مهار موفق مقابل تراکتور داشت. سپاهان امید به گلزنی ۰.۰۹ صدم را در این دیدار ثبت کرد و امید به گلزنی تراکتور هم ۰.۹۷ صدم بود. سپاهان سه شوت زد که هیچکدام درون چارچوب نبود و در مقابل تراکتور ۱۱ شوت زد که سه شوت درون چارچوب بود. با این آمار اگر بازی مسایو نمی‌شد باید تعجب می‌کردیم. آمار بازی پرسپولیس – استقلال

دربی ۱۰۵ برخلاف تصور هواداران فوتبال جذاب و پرسرعت بود. آمار شکست‌ناپذیری پرسپولیس در دربی به ۱۸ بازی پیاپی رسید. این تیم در ۳۱ دربی اخیر تنها ۲ شکست داشته است. استقلال با ارتکاب ۶ پنالتی، پنالتی‌ده‌ترین تیم این فصل از لیگ نام گرفت. علی علیپور، یک گل زد و یک پنالتی گرفت تا تعداد گلی که در تاریخ دربی روی آن موثر بوده به عدد ۸ برسد و از این نظر بهترین بازیکن تاریخ پرسپولیس است. علیپور بابت عملکردش بهترین بازیکن زمین شد.

امید به گلزنی پرسپولیس در این بازی ۱.۸۴ یود و استقلال هم امید به گلزنی ۰.۶۲ را ثبت کرد. پرسپولیس ۸ شوت به سمت دروازه حسینی و استقلالی‌ها هم ۱۱ شوت به سمت پرسپولیس زدند که سهم هر دو تیم ۳ شوت در چارچوب بود. خلاصه بازی پرسپولیس ۲-۱ استقلال (لیگ برتر ایران – ۰۴-۱۴۰۳)

 

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *