بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره جنجالی کبدی کفش‌هایش را آویخت

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | 18:16

به گزارش ایرنا، ابوذر مهاجر ملی‌پوش کبدی ایران پس از ۱۸ سال حضور در رقابت‌های ملی و باشگاهی، قهرمان و نایب قهرمان آسیا، قهرمانی بازی‌های آسیایی جاکارتا و یکی از بازیکنان متعصب کبدی ایران امروز از دنیای حرفه‌ای ملی و باشگاهی خداحافظی کرد.

مهاجر که ۵ فصل هم در پروکبدی بازی کرده در حال حاضر سرمربی تیم سرخنکلاته در لیگ برتر کبدی است و امروز در جریان دیدار تیمش با مناطق نفت خیز جنوب رسما از عرصه بازیگری خداحافظی کرد.

ستاره جنجالی کبدی کفش‌هایش را آویخت

فدراسیون کبدی با برگزاری مراسمی همزمان با نیمه شعبان از زحمات و افتخارات ۱۸ ساله مهاجر و اهدای تندیس یادبود از این ورزشکار و مربی گلستانی تجلیل کرد.

مهاجر برنامه آینده خود را برای مربیگری در رده باشگاهی و ملی قرار داده و آرزوی بزرگش تکرار قهرمانی تیم ملی کبدی در بازی‌های آسیایی و رسیدن کبدی به بازی‌های المپیک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *