بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

غیبت احتمالی ستاره الهلال مقابل پرسپولیس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 بهمن 1403 | 17:29

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس و الهلال در حالی قرار است سه‌شنبه شب مقابل هم قرار گیرند که هر دو تیم چندین بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

اوستون اورونوف و وحید امیری دو وینگر کلیدی سرخ‌ها، از مصدومیت طولانی‌مدتی رنج می‌برند که ممکن است آنها را از حضور در دربی نیز محروم کند. از سویی وضعیت میلاد سرلک، ایوب العملود و امید عالیشاه نیز برای بازی با الهلال مشخص نیست و ممکن است اسماعیل کارتال روی این بازیکنان ریسک نکند.

با این حال در سوی مقابل نیز علی البلیهی و رنان لودی دو بازیکنی هستند که به احتمال زیاد دیدار با پرسپولیس را به دلیل مصدومیت از دست بدهند. البلیهی از درد زانو رنج می‌برد و لودی که دیدار قبلی تیمش را مقابل الاخدود از دست داده بود، مقابل پرسپولیس هم قادر به همراهی الهلال نیست.

اما نگرانی ویژه هواداران الهلال از یک ماه پیش در خصوص الکساندر میتروویچ بود که به دلیل مصدومیت در عضله پشت ران، حدود یک ماه در تمرینات گروهی شرکت نکرد. در این مدت مارکوس لئوناردو مهاجم ۲۱ ساله برزیلی به خوبی جای او را در خط حمله پر کرد و مدافعان پرسپولیس نیز در تقابل با او کار سختی خواهند داشت.

حالا رسانه‌های عربستانی از حضور میتروویچ در تمرینات اخیر الهلال خبر دادند و به نظر می‌رسد او با پشت سر گذاشتن دوران درمان خود، مشکلی برای حضور در میادین ندارد.

به هر حال با توجه به صعود الهلال به مرحله حذفی، این بازی فارغ از حساسیت‌های همیشگی خود، برای کادرفنی الهلال جنبه تشریفاتی دارد و به احتمال زیاد ژرژ ژسوس به ستاره گلزن خود مقابل پرسپولیس استراحت خواهد داد تا در شرایط بهتری این بازیکن را به کار بگیرد.

بیشتر بخوانید: ستاره الهلال: برای حفظ صدرنشینی محکوم به شکست پرسپولیس هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *