بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پشت پرده ماجرای استعفای عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس 

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 بهمن 1403 | 21:53

به گزارش خبرورزشی، روز گذشته جلسه کنسرسیوم بانکی با حضور نماینده های هر ۶ بانک، بعضی از اعضای هیات مدیره و رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برگزار شد.

جلسه ای که باعث شد شایعات عجیب و غریبی از جمله برکناری درویش بر سر زبان ها بیافتد که البته هیچکدام از این اخبار و شایعات درست نبود و تمام مدیران بانک های عضو کنسرسیوم حمایت خود را از رضا درویش و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اعلام کردند.

در این جلسه مهم ترین اتفاق استعفای پیمان حدادی از عضویت در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بود که با مخالفت همگی اعضا همراه بود.  کنسرسیوم بانکی ضمن حمایت از رضا درویش، با تاکید بر این که وضعیت اقتصادی و مالی باشگاه شرایط خوب و رو به جلویی دارد با استعفای حدادی نیز مخالفت خود را اعلام داشته و تاکید کردند راضی به استعفا یا جا به جایی حدادی و اعضای دیگر هیات مدیره نیستند.

 
 

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *