بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ناراحتی ژوائو از مدیران پرسپولیس

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 دی 1403 | 12:29

به گزارش مشرق ، این روزها بحث جدایی لوکاس ژوائو از پرسپولیس مطرح شده است و مدیران این باشگاه در تلاش برای فسخ قرارداد این بازیکن (به صورت توافقی) هستند. مسئولان پرسپولیس قرار است جلسه‌ای با ژوائو برگزار کنند، ولی این بازیکن از مدیران باشگاه ناراحت است.

بر اساس این گزارش، باشگاه پرسپولیس در آخرین پرداختی به اعضای تیم، پولی به حساب ژوائو واریز نکرده که این موضوع با ناراحتی مهاجم سرخپوشان همراه شده است. هر چند باشگاه پرسپولیس قصد دارد قرارداد ژوائو را به صورت توافقی فسخ کند، ولی این بازیکن حاضر به فسخ قرارداد نیست و به نزدیکانش گفته است که می‌خواهد تا آخر فصل در این تیم بماند.

قرارداد سنگین و ۸۰۰ هزار دلاری ژوائو باعث شده است تا مدیران پرسپولیس در فکر قطع همکاری با این بازیکن باشند، ولی این کار بدون رضایت وی شدنی نیست. این در حالی است که او از دو تیم لیگ برتری هم پیشنهاد دارد، اما به این پیشنهادها پاسخ منفی داده است.

دسته بندی ها : مشرق نیوز
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *