جنجال بزرگ بازی رئال مادرید؛ حق سلتاویگو خورده شد؟ / عکس
منبع : طرفداری
طرفداری | کارشناس داوری کادنا سر معتقد است در بازی رئال مادرید و سلتاویگو باید یک پنالتی در نیمه اول به سود تیم مهمان اعلام میشد.
تقابل تیمهای فوتبال رئال مادرید و سلتاویگو در مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی اسپانیا با برتری ۵-۲ کهکشانیها به پایان رسید. پس از تساوی ۲-۲ در ۹۰ دقیقه، رئال با درخشش اندریک و سوپرگل فدریکو والورده، پیروزی را بدست آورد و راهی دور بعد شد.
جنجالیترین صحنه مسابقه، اتفاقی بود که پیش از به ثمر رسیدن گل اول رئال مادرید رخ داد؛ جایی که مهاجم سلتاویگو در محوطه جریمه لوس بلانکوس سرنگون شد، اما داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت. همان توپ در ادامه به کیلیان امباپه رسید و مهاجم فرانسوی با یک حرکت انفرادی تماشایی، گل اول رئال مادرید را به ثمر رساند.
صحنه بحثبرانگیز بازی رئال مادرید و سلتاویگو
در مطبوعات اسپانیا، تصمیم بحثبرانگیز خوزه لوییس مونوئرا بسیار مورد بحث قرار گرفته است. ایتورالده گونزالس از کادنا سر گفت:
مشخصاً این یک پنالتی است. دست راست لونین به سمت پای چپ بازیکن سلتاویگو میرود. به نظرم VAR به اشتباه برداشت کرد که بازیکن سلتا آغازکننده برخورد است، نه لونین.












