بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخشش اتومبیلران خوزستانی در مسابقات کار پارک دریفت کشور

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 دی 1403 | 9:48

اسکندر عیسوند روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: راند اول مسابقات اتومبیلرانی کار پارک دریفت کشور در پیست اتومبیلرانی آزادی برگزار شد که محمد نظارت ورزشکار خوزستانی در جایگاه دوم این مسابقات قرار گرفت.

این مسابقات با حضور ورزشکارانی از سراسر کشور برگزار و در پایان به نفرات برتر، لوح و کاپ قهرمانی اهدا شد.

رییس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خوزستان گفت: توجه به رده‌های پایه، برگزاری دوره‌های آموزشی و مسابقات مختلف از مهمترین اولویت‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین شناسایی استعدادهای استان جزو اولویت‌های اصلی هیات بوده و در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.

عیسوند گفت: نوجوانان و جوانان علاقه‌مند بسیاری در این رشته وجود داشته که با آموزش صحیح آنها و حضور در مسابقات مختلف، می توان به دنبال قهرمان پروری بود.

بر اساس این گزارش بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند که نیمی از آنها را بانوان تشکیل می‌دهند.

در سه سال اخیر حدود ۲۰۰ طرح عمرانی ورزشی در استان خوزستان به بهره‌برداری رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *