گزینه نخست استقلال برای جانشینی مجیدی تکلیف آبی ها را مشخص کرد
جواد نکونام پاسخ نهاییاش به پیشنهاد استقلال را داد ؛ نه !

جواد نکونام پاسخ نهایی خود به پیشنهاد باشگاه استقلال را داد و به آن ها اعلام کرد که نمی تواند در این مقطع روی نیمکت آبی های تهران بنشیند.
حضور جواد نکونام در تیم فوتبال استقلال منتفی شد و این مربی به پیشنهاد آبیها جواب رد داد.
مهم ترین بحث روز پیرامون باشگاه استقلال طی روزهای گذشته موضوع انتخاب سرمربی جدید تیم بعد از جدایی فرهاد مجیدی بوده است. با اینکه نامهای مختلف خارجی برای جایگزینی مجیدی مطرح شده بود اما در نهایت مدیران آبی ها جواد نکونام را به عنوان گزینه اصلی خود انتخاب کردند و با او وارد مذاکره شدند.
مذاکرات نمایندگان باشگاه استقلال با نکونام طی روزهای گذشته در جریان بود و با اینکه گفته میشد مراحل پایانی اش را طی میکند و به توافق نردیک شده ناگهان خبر میرسد که این مربی از حضور در استقلال پشیمان شده است.
ظاهرا نکونام بعد از مشورت هایی که با برخی نزدیکان خود داشته، تصمیم گرفته در فضای کنونی به پیشنهاد باشگاه استقلال جواب رد بدهد تا شاید در فرصت دیگری به این منصب برسد. سرمربی فولاد در فصلی که گذشت همچنان در خارج از کشور بسر میبرد و در نهایت جواب منفی خود را به مدیران آبی ها اعلام کرده است.
با این شرایط حضور جواد نکونام در استقلال برای لیگ بیست و دوم منتفی شده و حالا مدیران باشگاه باید به سراغ گزینه های بعدی بروند. انتخاب سرمربی جدید با توجه به نبود زمان زیاد برای آماده سازی و نقل و انتقالات به دغدغه اصلی آجورلو و همکارانش تبدیل شده و باید دید آنها چه تصمیمی را برای آینده تیم قهرمان فصل گذشته اتخاذ خواهند کرد.


معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
انتقاد ساپینتو از نتایج گذشته و تأکید بر نیاز به تغییر در عملکرد استقلال
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی
مارکو باکیچ ؛ سورپرایز دربی امروز+ جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دربی با پرسپولیس
ستاره خارجی استقلال به دربی ۱۰۶ رسید ؟ + جزئیات









