بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لجبازی های مضحک جلوی افتخار آفرینی در مسابقات جهانی را گرفت

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 آذر 1403 | 17:24

به گزارش ایلنا، در حالی‌که هفته قبل برخی از رسانه‌‌های نزدیک به فدراسیون وزنه‌برداری با انتشار گزارشی هماهنگ و مشابه به هم کیانوش رستمی را متهم به دستکاری فیلم وزنه زدنش کرده بودند‌؛ حالا کیانوش رستمی با انتشار دو فیلم نشان می‌دهد که قصدش از ایجاد تغییر در آن دو فیلم فریب دادن کسی نبوده است. این رسانه‌ها اتهام بزرگی را به خاطر تغییر یکی از فیلم‌ها، به کیانوش رستمی نسبت دادند.

رستمی بعد از این انتقادات با انتشار فیلمی ضمن اینکه رسماً اعلام کرد به بحرین می‌رود، فیلم کامل بالا بردن وزنه ۱۸۰ کیلوگرمی در یک ضرب را منتشر کرد. رکورد بالاترین وزنه یکضرب بود که در المپیک پاریس فقط توسط کارلوس ناسار ثبت شد.

چند روز بعد کیانوش رستمی یک فیلم دیگر را منتشر کرد تا باز هم این سؤال مطرح شود چرا او با این میزان آمادگی باید دور از ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری باشد. این بار کیانوش رستمی وزنه ۲۱۰ کیلوگرمی را بالای سر برد تا نشان دهد کاملاً آماده است و اگر در ترکیب تیم ملی بود، به راحتی می‌توانست مدالی ارزشمند برای ایران هم در المپیک پاریس و هم در جهانی بحرین بگیرد اما او قربانی لجبازی و کج‌اندیشی فدراسیون‌نشین‌ها شده است. رفتار غلط مسئولان فدراسیون و کادرفنی تیم ملی کار را به جایی رساند که کیانوش رستمی عزمش را جزم کرده تا راهی کشور دیگری شود و آنجا وزنه بزند تا نشان دهد هنوز هم می‌تواند در دنیای وزنه‌برداری حرف برای گفتن داشته باشد.

چرا کسی نیست کادرفنی و فدراسیون وزنه‌برداری را بازخواست کند و چرا با یکی از پرافتخارترین وزنه‌برداران تاریخ این‌گونه رفتار کردند؟

کسی که مدال طلای المپیک و جهان را دارد و می‌توانست رکورددار مدال‌آوری در تاریخ وزنه‌برداری ایران باشد. حالا کیانوش به بحرین می‌رود تا در این رقابت‌ها و پشت صحنه به رقابت با وزنه‌برداران بپردازد. هر رکوردی را که وزنه‌برداران انتخاب کنند کیانوش رستمی به آن وزنه‌ها در پشت صحنه حمله می‌کند.

  انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *