بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال خواهان حق پخش شد/ وزیر کمک کند، باشگاه‌ها در حال ورشکستگی هستند!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 آذر 1403 | 9:28

به گزارش خبرورزشی، فرشید سمیعی مدیرعامل باشگاه استقلال در رابطه با گرفتن حق پخش تلویزیونی بازی‌های این تیم ابراز امیدواری کرد که پیگیری‌های دنیامالی پاسخ بدهد.

مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به بحث حق پخش تلویزیونی گفت: خیلی از تیم‌ها در حال ورشکستگی هستند. اگر ترتیبی اتخاذ شود که باشگاه بتواند از درآمد حق پخش برخوردار شود، باشگاه به سوددهی خواهد رسید.

فرشید سمیعی، مدیر عامل باشگاه استقلال  با بیان اینکه «سودده کردن باشگاه‌ها در صنعت فوتبال بدون حق پخش ممکن نیست.» درباره موضوع حق پخش تلویزیونی به ایسنا گفت: سودده کردن باشگاه‌ها در صنعت فوتبال بدون حق پخش ممکن نیست. خیلی از تیم‌ها در حال ورشکستگی هستند و شامل ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند. مقام محترم عالیه وزارت ورزش جناب آقای دنیامالی به دنبال این قضیه هستند و پیگیر هستند که ان‌شاالله این موضوع حق پخش انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *