قرارداد رقیب طارمی ۲ سال دیگر تمدید شد
منبع : خبرورزشی
باشگاه تاتنهام بند تمدید قرارداد سون هیونگ مین را تا سال ۲۰۲۶ فعال می کند و به این ترتیب این ستاره کره ای به حضورش در تیم لندنی ادامه می دهد.
این بازیکن کره ای همواره از بازیکنان کلیدی و تاثیر گذار تاتنهام بوده و در بین هواداران این تیم از محبوبیت بالایی برخوردار است.
از لیگ عربستان به عنوان یکی از مقصدهای احتمالی سون هیونگ مین یاد می شد و الهلال به جذب این بازیکن کره ای علاقه داشت اما تاتنهام اجازه جدایی را به کاپیتان خود نمی دهد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی اعلام کرد که باشگاه تاتنهام بند تمدید قرارداد سون هیونگ مین را تا سال ۲۰۲۶ فعال می کند و به این ترتیب جدایی این بازیکن کره ای از تیم لندنی منتفی شد.
سونگ هیون مین در فصل جاری به خاطر مصدومیت کمتر برای تاتنهام به میدان رفته است به طوریکه او تنها ۸ بازی در لیگ برتر انگلیس انجام داده که نتیجه آن ۳ گل و ۳ پاس گل بوده است.
او ماه قبل در رقابت با مهدی طارمی جایزه بهترین لژیونر فوتبال آسیا را از آن خود کرد.


اوج تحقیر برای ژاوی در لندن
تاتنهام در آستانه جذب ستاره بایرن مونیخ
واکنش آرتتا به باخت آرسنال برابر تاتنهام
تاتنهام ستاره بایرن مونیخ را به خدمت گرفت
پازل نقلوانتقالات تکمیل شد؛ ستاره آرژانتینی در آستانه تغییر مسیر!
سوپرجام اروپا ۲۰۲۵؛ میزبانی غیرمنتظره، رقابت سرنوشتساز!









