بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رییس هیات تنیس روی میز خوزستان انتخاب شد

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1403 | 13:51

به گزارش ایرنا مجمع انتخاب رییس هیات تنیس روی میز خوزستان با حضور ۱۷ عضو برگزار و بابادی وند توانست با ۱۷ رای، برای چهار سال رییس این هیات شود.

پیش از این منصور میرزایی ریاست این هیات را بر عهده داشت.

همچنین در این نشست شهین حاصلی، مهرداد روحانی پور، فرزانه کرم زاده، محمدعلی سیاوشی و محسن کارنما اعضای هیات رییسه هیات تنیس روی میز استان نیز معرفی شدند.

اعضای مجمع، متشکل از رییس فدراسیون، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، روسای هیات‌های ورزشی شهرستان، نماینده آموزش و پرورش، باشگاه‌ها، ورزش کارگری، مربیان، داوران، ورزشکاران و نماینده بانوان بودند.

استفاده از ظرفیت ارگان‌ها و شرکت‌های خوزستان در فعالیت هیات، فعال کردن هیات‌های شهرستانی و استفاده از ظرفیت آنها در سلامت ورزشکاران و برگزاری دوره‌های آموزشی مهمترین برنامه‌های رییس هیات تنیس روی میز خوزستان اعلام شد.

خوزستان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، ۵۰ هیات ورزشی و بیش از ۲۳۰ هزار ورزشکار بیمه شده دارد که حدود نیمی از آنها را بانوان تشکیل می‌دهند.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایرنا
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *