بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرنوشت خاص هم‌تیمی‌های پیشین رونالدو؛ یکی سرمربی منچستریونایتد، دیگری سرمربی سپاهان!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 آبان 1403 | 13:19

طرفداری |‌ باشگاه سپاهان تصمیم گرفته است پس از قطع همکاری با ژوزه مورایس، موقتا و تا زمان اتخاذ تصمیمات بعدی، از حضور هوگو آلمیدا در رأس کادرفنی خود بهره ببرد؛ موضوعی که هیچ بعید نیست در صورت کسب نتایج مناسب، مرد پرتغالی را حداقل تا پایان فصل روی نیمکت طلایی‌پوشان اصفهانی حفظ کند.

نکته قابل توجه این است که هوگو آلمیدا، بخشی از تیم ملی پرتغال در جام‌های جهانی ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ بوده است، تیمی که دو چهره شاخص دیگر در آن دیده می‌شود؛ کریستیانو رونالدو، فوق‌ستاره فوتبال جهان که هنوز مشغول به بازی است و دیگری، روبن آموریم، یکی از آینده‌دارترین سرمربی‌های فوتبال اروپا.

هوگو آلمیدا، روبن آموریم و کریستیانو رونالدو؛ سه بازیکنی که روزی پیراهن تیم ملی پرتغال را بر تن کرده و در کنار هم به میدان رفته‌اند، حالا مسیرهای متفاوتی را در دنیای فوتبال طی می‌کنند.

کریستیانو رونالدو، ستاره بی‌چون و چرای فوتبال جهان، همچنان در اوج قرار دارد و با وجود گذشت سال‌ها، توانایی‌های فنی و بدنی خود را حفظ کرده است. او که در تیم‌های بزرگی همچون منچستریونایتد، رئال مادرید و یوونتوس بازی کرده است، حالا در النصر عربستان به دنبال فتح افتخارات جدید است.

روبن آموریم، پس از درخشش در اسپورتینگ لیسبون، به یکی از مربیان موفق فوتبال اروپا تبدیل شد. موفقیت‌های او در پرتغال، نظر مدیران منچستریونایتد را به خود جلب کرد و آن‌ها تصمیم گرفتند تا به این مربی جوان فرصت هدایت یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان را بدهند.

اما هوگو آلمیدا، مسیر متفاوتی را نسبت به دو هم‌تیمی سابق خود در پیش گرفته است. او که در دوران بازیگری بیشتر به عنوان یک مهاجم شناخته می‌شد، پس از پایان دوران بازیگری به دنیای مربی‌گری روی آورد و پس از مدتی دستیاری ژوزه مورایس در سپاهان، حالا به عنوان سرمربی طلایی‌پوشان اصفهانی انتخاب شده است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *