بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نوار بردهای الهلال قبل از نبرد با استقلال پاره شد/ ضدحال دوباره به رونالدو در دربی ریاض؛ النصر باز هم ناکام شد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 11 آبان 1403 | 23:34

به گزارش خبرورزشی، در حساس‌ترین دیدار هفته نهم لیگ حرفه‌ای عربستان، تیم‌های النصر و الهلال در ورزشگاه الاول پارک به مصاف هم رفتند که این دربی در نهایت با تساوی ۱-۱ خاتمه یافت.

دربی ریاض هیجان‌انگیز و جذاب شروع شد، چرا که ثانیه ۵۲ شوالیه‌های نجد موفق شدند توسط اندرسون تالیسکا گل نخست را بزنند و خیلی زود پیش بیفتند. النصر با این گل امیدوار شد تا پس از مدت‌ها الهلال را شکست دهد، چرا که آخرین بردشان مقابل این حریف به دیدار فینال جام باشگاه‌های عرب در تابستان ۲۰۲۳ برمی‌گشت. نیمه نخست در دفاع هم موفق بودند و در نهایت با نتیجه ۱-۰ پیروز شدند.

نیمه دوم حملات الهلال شدت بیشتری پیدا کرد، اما درخشش بنتو کرپسکی سنگربان برزیلی النصر مانع از فروپاشی دروازه میزبان شد و الهلالی‌ها هم دقت لازم را برای گلزنی نداشتند. کریستیانو رونالدو هم دقیقه ۷۵ با شوتی محکم در آستانه گلزنی بود که شوت او را یاسین بونو مهار کرد. اما در نهایت الهلال با تیزهوشی و ضربه سر سرگی میلینکوویچ ساویچ در دقیقه ۷۷ به گل تساوی رسید. 

الهلال با این یک امتیاز ۲۵ امتیازی شد و به صدرنشینی‌اش ادامه داد، در حالی که الاتحاد ۲۴ امتیازی در رده دوم قرار دارد و النصر هم با ۱۹ امتیاز در رده سوم این دو تیم را تعقیب می‌کند.

الهلال در حالی مقابل النصر و در آستانه دیدار مقابل استقلال در لیگ نخبگان آسیا به تساوی رسید که این فصل ۱۳ بازی‌اش در تمامی رقابت‌ها (لیگ حرفه‌ای عربستان، جام حذفی عربستان و لیگ نخبگان آسیا) را برده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *