بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هت‌تریک دیدنی در فوتبال اروپا با سه دیدار تماشایی؛ پیروزی برای تماشاگران بی‌طرف

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1403 | 3:39

اختصاصی طرفداری | این هفته، هت‌تریک فوق‌العاده‌ای برای فوتبال دوستان معتدل‌تر و بی‌طرف بود. در پایان هفته در سه لیگ برتر اروپا، در اسپانیا، انگلستان و ایتالیا در دیدارهای هیجان‌انگیزی شاهد ۱۶ گل بودیم. در اسپانیا برای متعصبان و سینه‌چاکان قضیه کمی فرق داشت.

در لالیگا بارسلونا در مادرید به مصاف سپیدپوشان رفته بود. لیورپول در لندن به مقابله با آرسنال پرداخته بود و در سن سیرو، اینتر میزبان یوونتوس بود. گذری کوتاه به این سه مسابقه خواهیم داشت.

لالیگا؛ رئال مادرید ۰-۴ بارسلونا

بعد از مدت‌ها، شاهد تصاویر شاد و مکالمات سرمستانه دوستداران تیم کاتالان بودیم. خوب، حق هم داشتند. پیروزی آن‌قدر میخکوب کننده بود تا آن‌ها سرمست کند و آن‌قدر زجرآور که مادریدی‌های همیشه پرحرف را سر جای خود بنشاند. نتیجه آن‌قدر بد بود که پرز بی‌معطلی به بهانه احوالپرسی، زنگی به ژابی آلونسو زد و جویای حال او شد.

بازی‌ای که می‌توانست در دقیقه اول با گل امباپه آغاز شود، پایان متفاوتی داشت. شاید اگر VAR نبود، بازیکن فرانسوی هت‌تریک خود را در این دیدار به دست می‌آورد اما موش و گربه بازی امباپه با VAR در تمامی بازی ادامه یافت و در یکایک آن‌ها این امباپه بود که محکم به دیوار برخورد کرد، درحالی‌که در پایان یکی از آن‌ها تمام‌کنندگی زیبایی را به رخ کشید.

فلیک، سرمربی آلمانی بارسا، در زمان حضورش در بوندسلیگا با بایرن مونیخ، روش تهاجمی بیش از حدی را در پیش گرفت ولی در بارسلونا، به نظر می‌رسد به دلیل نظم دفاعی تیمش می‌تواند با استراتژی متفاوت در عین رسیدن به گل‌های زیاد، بارها مهاجمان را در آفساید قرار دهد. آنچه که در برابر مادرید و امباپه به شکل تردیدناپذیری با موفقیت به اجرا در آمد و موقعیت بارسلونا در صدر جدول لالیگا را به‌خوبی تثبیت کرد.

کیلیان امباپه شب بدی را گذراند، چنانچه جود بلینگام که با افت عجیبی در فرم خود روبرو شده است.

تیم کارلو آنچلوتی با ۴۲ بازی بدون شکست در لالیگا و یک بازی کمتر از رکورد بی‌شکستی بارسلونا در لالیگا به مصاف هم رفتند، اما آنها با یک تیم مصمم «بلوگرانا» روبرو شدند که به طرز ماهرانه‌ای در دفاع و در حمله ویران‌گرانه عمل کرد.

گل‌های لامین یامال، رافینیا و دو گل خوب روبرت لواندوفسکی، شکستی دردناک را به مدافع عنوان قهرمانی تحمیل کرد و انرژی و نفس بیشتری در پروژه هانسی فلیک دمید. تیم کارلو آنچلوتی به دلیل مصدومیت، رودریگو را از دست‌ داده بود، و غیبت او به‌شدت احساس می‌شد.

لواندوفسکی در ۳۶ سالگی هنوز هم تعیین‌کننده است

پیروزی در پایتخت هفته‌ای واقعاً خیره‌کننده را برای فلیک و بارسلونا تکمیل کرد، در عرض چند روز با مجموع ۸ گل از سد بایرن و رئال باصلابت گذشتند. در واقع، بارسلونا در ۷ بازی از ۸ بازی اخیر خود حداقل ۳ گل به ثمر رسانده است. آنها اکنون با شش امتیاز اختلاف در صدر لالیگا نشسته‌اند و دیگر تیم‌های اسپانیا و اروپا دوچشمی تیم کاتالان را زیر نظر دارند.

شبی بد در خانه برای مادرید بود و شبی فراموش‌نشدنی برای بارسلونا در پایتخت. هر دو تیم در طول فصل بهتر و بهتر خواهند شد، شکی نیست و این در حالی است که بارسا بعد از تنها ۱۱ دیدار، کنترل و سرنوشت قهرمانی لالیگا را در دست گرفته است.

لیگ برتر؛ آرسنال ۲-۲ لیورپول

تساوی، نتیجه‌ای خوب و مناسب برای سیتی بود که با تک گل هالند از سد ساوتهمپتون گذشت.

این ممکن است کلیشه‌ای باشد، اما هر نیمه بازی به یک تیم تعلق داشت. در نیمه اول، آرسنال از همان سوت آغاز دور لیورپول حلقه زد و مستحق برتری ۱-۲ خود بود. گل معرکه بوکایو ساکا و میکل مرینو در بین ضربه سر ویرجیل فن دایک به ثمر رسید اما همه چیز بعد از نیمه تغییر کرد.

گابریل مجروح شد و سپس قرمزها بازی را به دست گرفتند و به دنبال ضربات کاری و از پای انداختن توپچی‌ها رفتند. در نهایت، مو صلاح همان کاری را که همیشه انجام می‌دهد، انجام داد و ۱۰ دقیقه مانده به پایان بازی را مساوی کرد.

خرید «میکل مرینو» در تابستان به‌عنوان خرید خیره‌کننده‌ای از سوی آرسنال دیده نمی‌شد، اما در این دیدار ارزش‌های خود را ثابت کرد. فقط گل او نبود که مرا تحت‌تأثیر قرار داد، بلکه تمایل او به جمع‌وجور کردن و جلو بردن آرسنال دیدنی بود. مرینو نمایش بسیار چشمگیری داشت.

میکل مرینو و بازهم یک گل مهم دیگر

این روزها اگر از باخت در امارات اجتناب کنید، باید تیم خوبی باشید، درست است؟ خب، لیورپول ظاهراً عاشق بازی‌های خارج از خانه است، قرمزها هنوز در تمامی مسابقات این فصل در سفرهای خود شکست را متحمل نشده‌اند و با تساوی در این دیدار، ۱۳ امتیاز از ۱۵ امتیاز ممکن در خارج از آنفیلد را کسب کرده‌اند.

اینک آرنه اسلوت پس از ویلیام کانل در سال ۱۹۲۳، اولین مربی لیورپول است که در هفت بازی اول خود به‌عنوان سرمربی از باخت اجتناب کرده است. مرد هلندی آرام و پنهانی، یواش‌یواش فقط رکورد می‌شکند.

دراین‌بین روی کین، کاپیتان سابق منچستریونایتد، طبق معمول در اسکای اسپورت، آرسنال را زیر علامت سؤال برد:

نگران ذهنیت آرسنال هستم. وقتی جلو می‌افتند، به نظر می‌رسد عقب می‌نشینند، و به‌جای تلاش برای به ثمر رساندن گل سوم، به برتری یک گل رضایت می‌دهند، و دست به دعا، امیدوار می‌مانند تا به‌عنوان تیم برنده، میدان را ترک کنند.

نتیجه به این معنی است که منچسترسیتی با ۱۰ بازی پیشتاز است و این در حالی است که به دوره پرتلاطم زمستانی نزدیک می‌شویم.

سری آ؛ اینتر ۴-۴ یوونتوس

برای اولین‌بار در ۲۴۹ مسابقه، تساوی با ۸ گل بین اینتر و یوونتوس یگانه است.

این اتفاق در بیش از ۱۱۵ سال رویارویی هرگز رخ نداده بود. ازاین‌رو تساوی ۴-۴ بین اینتر و یوونتوس واقعاً استثنایی به نظر می‌رسد. دیدار سن سیرو یک نقطه عطف آماری را رقم زد و اینتر را از عدم کسب پیروزی پس از برتری ۱-۰ و سپس ۴-۲ کاملاً ناامید کرد.

هشت گل در یک مسابقه بین اینتر و یوونتوس فقط در دو موقعیت دیگر به وقوع پیوسته بود: اولی در سال ۱۹۳۲ با پیروزی ۶-۲ برای یوونتوس پایان یافت و در سال ۱۹۶۱ پیروزی خیره کنده ۹-۱ یوونتوس زمانی به دست آمد که اینتر با تیم جوانان خود به میدان رفت. مسابقه سال ۳۲، هفت گلزن مختلف داشت، درحالی‌که در مسابقه اخیر در سن سیرو شش بازیکن مختلف یعنی زیلینسکی، مخیتاریان، دومفریز، ولاهوویچ، وه آ و ییلدیز گل‌های هر دو تیم را به ثمر رساندند. علاوه بر این، پنج گل در نیمه اول به ثمر رسید و این رکورد دیگری برای «دربی د’ ایتالیا» به ثبت رساند؛ اصطلاحی که توسط جیانی بررا، روزنامه‌نگار ایتالیایی برای اشاره مسابقات بین دو تیم موفق فوتبال ایتالیا ابداع کرد.

پیوتر زیلینسکی، بازی‌ساز اینتر گل‌های خود را برای اینتر با دو پنالتی عالی به ثمر رساند و دنزل دامفریس پس از کلارنس سیدورف و فااس ویلکس سومین بازیکن هلندی شد که در مسابقات سری آ بین اینتر و یوونتوس گل‌زنی کرده است.

پیوتر زیلینسکی همه‌جوره جای چالهان اوعلو را پر کرد، حتی در زدن پنالتی

این بازی شاهد تغییرات متعددی در شتاب و کنترل در دقایق مختلف بود که پس از برتری اینتر در نیمه دوم و اختلاف دو گل با بازگشت یوونتوس خاتمه یافت. سیمونه اینزاگی مربی اینترمیلان به‌وضوح از نتیجه بازی ناراضی به نظر می‌رسید:

ما باید عزم بیشتری از خود نشان دهیم. باید بگویم؛ ما مستحق زدن ۷ یا ۸ گل به تیمی بودیم که تاکنون فقط یک گل دریافت کرده بود. سرافکنده هستیم و من اولین کسی هستم که چنین احساسی دارم. علی‌رغم تأسف برای عدم موفقیت برای گل پنجم در پایان مسابقه، خوب بازی کردیم. بعد از گل سوم، تیم کمی عصبی شد، اما فوتبال همین است. این درس مهمی است که گرفتیم.

چه چیزی اشتباه بود؟ کمی اراده بیشتر روی نتیجه تأثیر می‌گذاشت، اما تیمی را دیدم که موقعیت‌های گل‌زنی زیادی ایجاد کرد. بازیکنان سخت‌کار کردند و ناراحت‌کننده است این‌گونه مساوی کنیم درحالی‌که تیم لیاقت بیشتری داشت. تماشاگران بی‌طرف ممکن است از بازی لذت برده باشند. ولی من کمتر، اما باتوجه‌به موقعیت‌هایی که ایجاد کردیم نشان داد محاسنی داریم که می‌توانم سیستم را روی آن بنا کنیم. در حال حاضر، گردش و حرکات و جابه‌جایی‌های ما در زمین محدود است و ما تأثیر آن را در بازی‌ای که باید به‌راحتی برنده می‌شدیم احساس می‌کنیم. همه چیز را تحلیل خواهیم کرد و دوباره جمع‌وجور می‌شویم.

در سری آ نیز این تساوی کاملاً به سود ناپولی خاتمه یافت که با ۹ بازی و ۲۲ امتیاز در صدر نشسته است و اینتر و یووه با ۱۸ و ۱۷ امتیاز دور مکان‌های دوم و سوم جای دارند. باتوجه‌به شرایط تیم‌ها، رقابت سری آ در حال حاضر بسیار بازتر از همیشه به نظر می‌رسد و رقابت برای قهرمانی نزدیک‌تر از همیشه خواهد بود.


در هر شکل در بین نتایج دیدارهای آخر هفته گذشته و تماشایی رقابت‌های اروپا و سه دیداری که از آن صحبت کردیم، پیروزی بارسا شاخص‌ترین نتیجه به‌حساب می‌آید و رئال مادرید به‌همراه وینیسیوس جونیور که به شکلی شگفت‌آور دستش به توپ طلا نرسید، باید تلاش مضاعفی برای بهبود شرایط‌شان داشته باشند. در این هفته، برنده اصلی تماشاگران معتدل و شیفته فوتبال بودند که به همراه گل‌های زیاد، دیدارهایی تماشایی را دیدند. 

زیبا بود؛ گل چهارم بارسلونا در ال‌کلاسیکو از سوی رافینیای برزیلی

پانوشت؛

پیش ازآنکه این مطلب را به پایان ببرم خبر رسید، اریک تن هاخ از مربیگری منچستریونایتد اخراج شده است. اصلاً تعجبی به همراه نداشت، خیلی‌وقت‌پیش از این به مرد مرده‌ای تبدیل شده بود که فقط راه می‌رفت.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *