بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

منچسترسیتی برای گواردیولا مهلت تعیین کرد؛ زودتر تصمیم بگیر

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 مهر 1403 | 21:42

طرفداری | گواردیولا که قراردادش با سیتیزن‌ها تنها یک سال دیگر اعتبار دارد، به صراحت اعلام کرده که به پایان دوران مربیگری خود در این باشگاه نزدیک می‌شود.

به گفته ESPN، مسئولان سیتی با پپ مذاکراتی داشته‌اند و امیدوارند قبل از پایان سال جاری، پاسخ قطعی گواردیولا را دریافت کنند تا بتوانند به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او باشند.

با توجه به جدایی بگیریستین، مدیر ورزشی باتجربه باشگاه، بسیاری معتقدند که گواردیولا نیز ممکن است در پایان فصل از منچسترسیتی جدا شود تا راه را برای هوگو ویانا، جانشین بگیریستین، هموار کند.

اگرچه سیتی بارها بر تمایل خود برای حفظ گواردیولا تأکید کرده است، گزارش‌های قبلی حاکی از آن است که این سرمربی به فکر کناره‌گیری در سال ۲۰۲۵ است.

روبن آموریم، سرمربی اسپورتینگ لیسبون، که تحت نظر هوگو ویانا، مدیر ورزشی آینده سیتی کار می‌کند، یکی از گزینه‌های مطرح برای جانشینی گواردیولا است. برونو فرناندز، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد، نیز از آموریم به عنوان یک گزینه مناسب برای موفقیت در لیگ برتر یاد کرده است.

طبق گزارش The Athletic، اگر سیتی به دنبال جانشینی برای گواردیولا باشد، آموریم می‌تواند گزینه مورد علاقه ویانا باشد. با این حال، وجود رابطه قبلی بین این دو نفر به معنای قطعی بودن همکاری آن‌ها در سیتی نیست.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *