بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ورود وزارت ورزش به تخلفات موج‌سواری/ احضار رئیس و برخورد با متخلفان

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 مهر 1403 | 11:54

به گزارش خبرنگار مهر، پس از سفری که تیم ملی موج سواری ایران به مسابقات جهانی در دانمارک داشت، گروه ورزشی خبرگزاری مهر در گزارشی با عنوان (حضور ملی‌پوشان در خانه شخصی؛ سفر پرحاشیه تیم ملی موج‌سواری/ مسابقات در دانمارک، اقامت در سوئد!) به اتفاقات حاشیه ای آن پرداخت.

با وجود انتشار این گزارش بازهم فدراسیون انجمن های ورزشی واکنشی به این اتفاقات نداشت تا این که در سفر به چین هم مسایل حاشیه ای مشابهی برای انجمن موج سواری و تیم ملی ایران رخ داد.

همین امر واکنش عباس ناطق نوری رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی را به همراه داشت اما وی تاکید کرد که از اتفاقات رخ داده بی اطلاع است با این حال در بازگشت علیرضا رستمی عزت از سفر به چین با او برخورد خواهد کرد.

پس از انتشار این گزارش ها و گفت و گوی گروه ورزشی مهر با رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی، امروز یکشنبه وزارت ورزش به ماجرای تیم ملی موج سواری ایران ورود کرد و از برخورد با متخلفان خبر داد.

در خبری که از سوی وزارت ورزش و جوانان منتشر شده آمده است:

« در پی گزارش‌های واصله از حواشی سفر تیم موج‌سواری به دانمارک جهت حضور در مسابقات «استند آپ پدل بورد»، سید محمد شروین اسبقیان از برخورد قطعی با متخلفان خبر داد.

او در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: در پی گزارشهای رسیده، از رییس فدراسیون انجمن‌های ورزشی خواسته شده با حضور در وزارت ورزش و جوانان درباره اتفاقات رخ داده و حواشی ایجاد شده پاسخگو باشد. این جلسه امروز با حضور رییس فدراسیون و دیگر مسئولان زیربط برگزار خواهد شد و پس از دریافت گزارش و تکمیل بررسی‌هایی که صورت گرفته، درباره این موضوع تصمیم‌گیری خواهد شد.

اسبقیان افزود: هیچ‌گونه مماشاتی پذیرفتنی نیست و به طور قطع وزارت ورزش و جوانان از چنین مسائلی کوتاه نمی‌آید و قطعا با متخلف یا متخلفان برخورد خواهد شد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *