او بالاخره برگشت؛ لیست بارسلونا برای دومین بازی لیگ قهرمانان اروپا / عکس
منبع : طرفداری
طرفداری | پس از حدود ۶ ماه دوری از میادین، فرنکی دی یونگ بالاخره به لیست بارسلونا بازگشت و آبیواناریها را در بازی با یانگ بویز همراهی خواهد کرد.
تیمهای بارسلونا و یانگ بویز امشب در دیداری از چارچوب هفته دوم رقابتهای فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم میروند؛ دیداری که از ساعت ۲۲:۳۰ وقت تهران با قضاوت اریک لامبرشت به میزبانی استادیوم المپیک لوییس کمپانیس برگزار خواهد شد.
با اعلام باشگاه بارسلونا، ۲۳ بازیکن برای بازی با یانگ بویز در دسترس هانسی فلیک خواهند بود. مهمترین نکته این لیست، بازگشت فرنکی دی یونگ پس از حدود ۶ ماه به جمع آبیواناریها است. دی یونگ که اردیبهشت امسال پس از برخورد با فده والورده در بازی با رئال مادرید دچار مصدومیت مچ پا شده بود، یورو ۲۰۲۴ و هفتههای ابتدایی فصل جاری را از دست داد.
لیست بازیکنان بارسلونا برای بازی با یانگ بویز













زیبا ترین فوتبالیست تاریخ