بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

برناردو سیلوا: خلاف آرسنال، لیورپول جام می‌برد و خواهان پیروزی بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 مهر 1403 | 1:11

طرفداری | برناردو سیلوا از تاکتیک‌ها و سبک بازی آرسنال در تساوی ۲-۲ امروز استقبال نکرده است. 

برای دومین بازی متوالی، تقابل منچسترسیتی و آرسنال در ورزشگاه اتحاد نتیجه‌ای جز تساوی نداشت. مدعیان قهرمانی دو فصل گذشته لیگ برتر در حالی با یک‌دیگر رقابت می‌کنند که رویکرد متفاوتی در بازی‌های مستقیم دارند. این رویکرد که اخیرا با موفقیت شاگردان آرتتا هم همراه شده (یک پیروزی و شکست‌ناپذیری در سه بازی اخیر)، چندان با استقبال سیتیزن‌ها همراه نمی‌شود. رودری فصل گذشته بود مدعی بود که آرسنال ذهنیت لازم برای قهرمانی را ندارد و حالا برناردو سیلوا باور دارد که رقابت با لیورپولِ یورگن کلوپ، سطح بهتری داشت. هافبک پرتغالی منچسترسیتی در مصاحبه با TNT گفته است:

همه چیز از همان ابتدای بازی مشخص بود. رودری فقط در ده دقیقه دو بار سرنگون و سپس مصدوم شد. بعد از اینکه داور کاپیتان ما (کایل واکر) را صدا کرد و او نتوانست به جایگاهش بازگردد، گل اول را دریافت کردیم. گل دوم هم به دلیل اشتباه داور در مدیریت خطاهای آرسنال بود. تیم مقابل تا جایی که داور اجازه می‌داد، بازی فیزیکی انجام داد. با این شرایط، ما به سختی توانستیم به تساوی برسیم. البته از این نتیجه راضی نیستیم، اما از تلاش تیم راضی هستم. ما همیشه برای بردن به زمین می‌رویم.

تفاوت رقابت با آرسنال و لیورپول؟ نمی‌دانم. شاید به این دلیل که لیورپول در لیگ برتر قهرمان شده بود، اما آرسنال نه. در آن زمان، لیورپول لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده بود، در حالی که آرسنال قهرمانی نداشت. لیورپول همیشه مقابل ما بدون ترس قرار می‌گرفت و تلاش می‌کرد پیروز شود. بنابراین، از این نگاه، رقابتی که با ما آرسنال داریم شبیه به رقابت با لیورپول نیست. بله، شاید بتوان گفت که ما در یک رقابت جدید قرار داریم.  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *