بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آخرین وضعیت نویر پس از مصدومیت اخیر

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 شهریور 1403 | 18:19
بدون تصویر
– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مانوئل نویر که در جریان برتری ۹ بر ۲ سه‌شنبه شب بایرن مونیخ مقابل دینامو زاگرب در دور اول لیگ قهرمانان اروپا، در صحنه‌ای از بازی که برای دفع توپ با سر از محوطه جریمه خارج شده بود با کمر به زمین خورد و همین باعث شد تا در آغاز نیمه دوم جای خود را به اِسون اولریخ بدهد، در تمرینات امروز (پنجشنبه) این تیم حضور نداشت.

بر اساس گزارش روزنامه آلمانی «بیلد»؛ نویر ۳۸ ساله امروز در کنار سایر دروازه‌بان‌های بایرن مونیخ تمرین نکرد و در عوض به صورت انفرادی در سالن ورزشی واقع در محل تمرین این تیم بوندس‌لیگایی به تمرین پرداخت. طبق این گزارش؛ برنامه این است که نویر از فردا به تمرینات گروهی اضافه شود که این خبر خوبی برای هواداران بایرن در آستانه بازی شنبه با وردربرمن است.

کمپانی: انرژی تیم خوب بود/ در مورد نویر ریسک نکردیم

نویر سه‌شنبه شب صد و چهل‌ویکمین بازی‌اش در لیگ قهرمانان را مقابل دینامو زاگرب انجام داد و به جمع ۱۰ بازیکنی پیوست که بیشترین بازی را در تاریخ این رقابت‌ها انجام داده‌اند.

تیم فوتبال بایرن مونیخ , لیگ قهرمانان اروپا , مانوئل نویر , تیم فوتبال وردربرمن آلمان , بوندس‌لیگا آلمان ,

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *