بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بابی لشلی و دو ستاره سابق WWE در حال مذاکره با AEW هستند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 شهریور 1403 | 11:46

طرفداری | کمپانی تازه تاسیس AEW در حال مذاکره با سه ستاره سابق WWE است. این سه کشتی‌گیر به دنبال پایان قراردادشان با WWE، اکنون آزاد به حساب می‌آیند. «ام وی پی» در مصاحبه اخیرش از احتمال تشکیل مجدد گروه هارت بیزینس در یک کمپانی جدید صحبت کرده بود.

به گزارش شان راس از رسانه Fightful، مذاکراتی بین بابی لشلی، ام وی پی و شلتون بنجامین با کمپانی AEW صورت گرفته، اما هنوز مشخص نیست که آیا توافقی هم به دست آمده یا خیر. پیش‌تر گزارش‌هایی از احتمال تشکیل مجدد گروه هارت بیزینس در خارج از WWE منتشر شده بود. اگرچه هنوز معلوم نیست که این اتفاق در AEW رخ دهد، اما احتمال بسیار زیادی وجود دارد که این سه ستاره در کمپانی تونی خان استخدام شوند. هارت بیزینس چه کسانی بودند؟

هارت بیزینس گروهی در کمپانی WWE بود و اوج کار آنها را در دوران پاندمی کرونا مشاهده کردیم. بابی لشلی کمربند قهرمانی جهان WWE را به این گروه آورد و سدریک الکساندر و شلتون بنجامین نیز به قهرمانی عناوین تگ‌‌تیم راو رسیدند. از جمع آنها، تنها سدریک الکساندر همچنان در استخدام WWE است. شلتون بنجامین یکی از اخراجی‌های WWE در سپتامبر ۲۰۲۳ بود. او به دنبال جدایی از WWE، حضورهایی مقطعی را در کمپانی‌های کوچک محلی تجربه کرد تا همچنان آمادگی بدنی خود را حفظ کرده باشد. بابی لشلی و WWE نیز برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدند و او نیز اکنون یک ستاره آزاد محسوب می‌شود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *