بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت استقلال به آسیا پس از ۳ سال و ۳ روز/ شب تلخ فرهاد مجیدی و آبی‌پوشان در دبی +ویدیو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 شهریور 1403 | 20:03

به گزارش خبرورزشی ، شاگردان فرهاد مجیدی در تاریخ بیست و دوم شهریور ماه سال ۱۴۰۰ با ترکیب حسینی، مرادمند، یزدانی، آغاسی، سلمانی، غفوری، نیک نفس، رضاوند، حسین‌زاده، خاقانی و مطهری در شرایطی به زمین رفتند که در خلال برگزاری مسابقه نیز قاسمی‌نژاد، رمضانی، بابک مرادی و کریم‌زاده برای این تیم به میدان رفتند.

استقلال در آن دیدار تلخ ۲ بر صفر مغلوب تیم الهلال عربستان شد و از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی بازماند. مسابقه‌ای که در شهر دبی و بین تیم‌های شرکت کننده به صورت متمرکز برگزار می‌شد. گومیس (۳۹) و سالم الدوسری (۵۶) زننده گل‌های الهلال بودند.

از آن تاریخ به بعد استقلال هرگز فرصت حضور در مسابقات باشگاهی آسیا را پیدا نکرد تا اینکه فصل قبل با کسب عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر بیست و سوم جواز حضور در لیگ نخبگان آسیا را به دست آورد و حالا قرار است در دیدار اول فردا شب مقابل الغرافه قطر به میدان برود.

فیلم گلهای الهلال به استقلال در آن دیدار را می‌بینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *