بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تنش بزرگ بین مالکان چلسی؛ یک نفر باید کنار برود!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 16 شهریور 1403 | 22:54

طرفداری | چلسی در دوران مالکیت گروه کلیرلیک کپیتال و تاد بولی در یک آشفتگی به تمام معنا در داخل و خارج از زمین قرار گرفته است.

به گزارش بلومبرگ؛ مالکان آمریکایی چلسی در حال بررسی شرایط مالکیت خود در باشگاه انگلیسی هستند. مطابق اطلاعات منابع آگاه، شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی کلیرلیک و تاد بولی در حال بررسی امکان خرید سهام یکدیگر هستند. روابط بهداد اقبالی و تاد بولی که در کنار هم چلسی در در سال ۲۰۲۲ خریداری کردند، در ماه‌های گذشته تیره و تار شده است. دلیل این موضوع، به شکست فوتبالی چلسی با وجود سرمایه‌گذاری هنگفت ارتباط دارد. منابع می‌گویند که اختلاف نظر در مورد سیاست جذب بازیکن، عملکرد ضعیف تیم و عدم پیشرفت در ساخت استادیوم جدید، همگی به این آشفتگی دامن زده‌اند. گروه کلیرلیک به رهبری اقبالی حدود ۶۰% از سهام آبی‌ها را در اختیار دارد، بنابراین آن‌ها مالک اصلی باشگاه هستند. ۴۰% سهام باقی‌مانده بین تاد بولی، هانسیورگ ویس و مارک واتر تقسیم شده است. 

مالکان آمریکایی چلسی تاد بولی تا سال ۲۰۲۵ چلسی را رهبری می‌کند. قدرت سپس به بهداد اقبالی و خوزه فلیسیانو می‌رسد

منابع بلومبرگ تایید کرده‌اند که کلیرلیک و بولی همچنان به چلسی متعهد هستند و آن را به صورت حرفه‌ای اداره می‌کنند؛ با این حال، باید شرایط باشگاه مشخص شود. شیرهای لندن در دوران رومن آبراموویچ یکی از موفق‌ترین تیم‌های انگلیس و اروپا به شمار می‌رفتند و جام‌های متعددی را در سطوح مختلف به ارمغان می‌آوردند. آمریکایی‌ها این باشگاه را با قیمت ۴.۲۵ میلیارد پوند خریداری کرند. در حالی که مالکان جدید پس از تصاحب باشگاه بیش از یک میلیارد پوند برای خرید بازیکن هزینه کرده‌اند، موفقیتی برای چلسی دیده نمی‌شود. باشگاه انگلیسی برای متعادل کردن حساب‌های خود و رعایت قوانین مالی، اقدام به فروش بازیکنان پرورش‌یافته آکادمی، از جمله کانر گلگر، و فروش هتل‌های نزدیک به استادیوم استمفوردبریج، کرده است. در برخی موارد، بازیکنانی مانند آنجلو گابریل بدون آن که به میدان برود، خریداری و به فروش رسیده است. 

بلومبرگ با تاد بولی و بهداد اقبال تماس گرفت تا در مورد صحت این خبر تاییدیه دریافت کند، اما آن‌ها از اظهارنظر خودداری کردند. سخنگوی باشگاه چلسی نیز ترجیح داد نظری ندهد. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *