طلسم باسک برای لیورپول؛ آرنه اسلوت هافبک جدیدی نخواهد داشت
منبع : طرفداری
طرفداری | مارتین زوبیمندی با رد پیشنهاد لیورپول، در رئال سوسیداد ماندنی شد. او پیشتر از مذاکره با بایرن مونیخ، بارسلونا و آرسنال نیز خارج شده بود.
همانطور که پیشتر گزارش شده بود، تعهد بزرگ مارتین زوبیمندی به باسک، مهمترین چالش لیورپول در مسیر جذب هافبک اسپانیایی بود. بازیکنی که شهر محل زندگی و باشگاه رئال سوسیداد را به چشم یک رویا میدید، در ابتدا مخالفتی با پیشروی قرمزها نداشت. در واقع، او از مدیران لیورپول خواسته بود که فرصتی برای بررسی پیشنهاد آنها داشته باشد. رئال سوسیداد در کنار گنجاندن بند آزادسازی ۶۰ میلیون یورویی – که باید به صورت نقد پرداخت میشد – سنگاندازی خودش را در این انتقال انجام داد. میکل ریکالده، خبرنگار نزدیک به باشگاه اسپانیایی از اقدام جالب ایمانول آلگوئاسیل پرده برداشته است. سرمربی سوسیداد که نمیخواست زوبیمندی را مانند میکل مرینو از دست بدهد، با نشان دادن تصاویر کوهها و مناطق زیبای باسک به هافبک ۲۵ ساله خود دلیلی برای ماندگاری ارائه کرده بود
دیوید اورنستین علاقه اولیه مارتین زوبیمندی را تایید کرده است، اما به نظر میرسد اقدامات رئال سوسیداد نتیجه داد تا این بازیکن پیشنهاد انگلیسیها را رد کند. در فاصله چهار روز تا آغاز فصل جدید لیگ برتر انگلیس، تکاپوی لیورپول برای خرید تدافعی به بنبست رسیده است. پس از جدایی جوردن هندرسون و فابینیو و بازنشستگی تیاگو از فوتبال، آرنه اسلوت «هافبک شماره شش» ندارد. فصل گذشته واتارو اندو و رایان خرافنبرخ برای جبران مشکلات خط میانی خریداری شدند و برای مقطعی الکسیس مک آلیستر در این پست به میدان رفت، با این حال مشخص بود که لیورپول باید تقویت شود.
آرنه اسلوت از مدیران لیورپول خرید یک «هافبک تدافعی تکنیکی» داشت اما به نظر میرسد به خواسته خود نخواهد رسید. مطابق گزارش اورنستین، در حال حاضر برنامهای برای خرید بازیکن در پست هافبک وجود ندارد. نقل و انتقالات تابستانی سال ۲۰۲۴، ۱۷ روز دیگر به پایان خواهد رسید.












