بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لیورپول ۲-۱ آرسنال؛ توپِ توپچی‌ها باروت کافی ندارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 مرداد 1403 | 10:07

طرفداری | لیورپول در یک بازی دوستانه (به میزبانی استادیوم لینکلن فایننشال، فیلادلفیا) پرگل با نتیجه ۲-۱ مقابل آرسنال به پیروزی رسید. گل‌های لیورپول را محمد صلاح در دقیقه ۱۳ و فابیو کاروالیو در دقیقه ۳۴ به ثمر رساندند. آرسنال هم توسط کای هاورتس در دقیقه ۴۰ یکی از گل‌ها را پاسخ داد.

نیمه دوم بازی با انجام تعویض‌های فراوان از سوی دو تیم، کندتر از نیمه اول پیش رفت. این دیدار با حضور بیش از ۶۹ هزار تماشاگر، رکورد بیشترین تعداد تماشاگر در تاریخ این استادیوم را به نام خود ثبت کرد. لیورپول آخرین بازی دوستانه خود در آمریکا را بامداد یکشنبه مقابل منچستریونایتد برگزار خواهد کرد. آرسنال پس از این بازی به انگلیس بازگشته و در یک تورنمنت دوستانه مقابل بایرلورکوزن و لیون قرار خواهد گرفت. 

هاروی الیوت پس از یک نمایش متوسط در بازی مقابل رئال بتیس، در بازی با آرسنال و در نقش هافبک هجومی درخشید. اگر ضربه ضعیف دیگو ژوتا گل می‌شد، الیوت می‌توانست در نیمه اول هت‌تریک پاس گل را ثبت کند. سبک بازی جدید آرنه اسلوت ظاهرا برای الیوت بسیار مناسب باشد و او امیدوار است بتواند از یک بازیکن همه کاره به بازیکن ثابت تیم تبدیل شود و در نهایت به تیم ملی انگلیس برسد. 

آرسنال در ابتدای بازی چند موقعیت گلزنی عالی را از دست داد. گابریل ژسوس یک تک به تک را هدر داد و گابریل مارتینلی هم شوت خود را از فاصله نزدیک به بیرون زد. توپچی‌ها همچنین چند موقعیت دیگر برای تساوی هم داشتند که توسط هاورتز، فابیو ویرا و ادی انکتیا از دست رفت. آرسنال باید تصمیم بگیرد که برای قهرمانی در لیگ برتر به تقویت خط حمله نیاز دارد یا می‌تواند با مهاجمان فعلی خود به این هدف دست پیدا کند.

ترکیب اولیه آرسنال و لیورپول
آمار لیورپول سمت چپ و آرسنال سمت راست

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *