بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرژ گنابری: حرفی درباره جدایی از بایرن مونیخ نزدم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 مرداد 1403 | 20:50

طرفداری | سرژ گنابری می‌گوید هرگز با قاطعیت از جدایی از بایرن مونیخ صحبت نکرده است و گمانه‌زنی‌های مطرح شده در مورد آینده او، شایعاتی بیش نیستند. 

به گزارش Süddeutsche Zeitung، پس از ورود ونسان کمپانی به آلیانتس آرنا، آینده گنابری همچنان مبهم به نظر می‌رسد. این بازیکن ۲۹ ساله که تا سال ۲۰۲۶ با تیمش قرارداد دارد، در جدیدترین مصاحبه‌اش، در همین رابطه صحبت کرده است. شایعاتی مبنی بر علاقه‌ نیوکاسل یونایتد به شما وجود دارد و نام شما همچنین در لیستی از بازیکنانی که بایرن ظاهراً قصد فروش آن‌ها را دارد، دیده می‌شود. آیا این درست است؟

راستش را بخواهید، فکر می‌کنم حدس و گمان‌های بی‌اساس مردم نه تنها در مورد من، بلکه هم‌تیمی‌هایم نیز کمی دیوانه‌وار است. به ویژه اینکه همه‌ ما هنوز قراردادهای معتبر داریم و در بالاترین سطح فوتبال بازی می‌کنیم.

• آیا این بدان معناست که می‌خواهید در بایرن مونیخ بمانید؟

من می‌خواهم آماده باشم و دوباره پیشروی کنم. به خودم ایمان دارم و می‌دانم که می‌توانم چه چیزی به تیم (ارائه) بدهم.

• اما اولی هونس به تازگی اعلام کرده است که باید قبل از آمدن بازیکنان جدید، بازیکنانی باید تیم را ترک کنند.

من فقط می‌توانم در مورد خودم صحبت کنم. می‌خواهم دوباره به فرم خوب برگردم و طبق انتظار مردم بازی کنم. هنوز دو سال دیگر قرارداد دارم؛ هیچ فشاری وجود ندارد.

• اما آیا می‌خواهید این کار را در مونیخ انجام دهید؟ شما نگفته‌اید که می‌خواهید بمانید…

اما همچنین نگفتم که می‌خواهم بروم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *