بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مذاکره ماریو بالوتلی با کورینتیانس با هدف بازگشت به تیم ملی ایتالیا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 22 تیر 1403 | 20:13

طرفداری | کلودینئی آلوز، مدیر کورینتیانس، تأیید کرده که این باشگاه برزیلی در حال مذاکره با ماریو بالوتلی است.

به گزارش فوتبال ایتالیا، کورینتیانس در حال مذاکره برای جذب ماریو بالوتلی به عنوان بازیکن آزاد است و کلودینئی آلوز، یکی از مدیران این باشگاه برزیلی، این خبر را تأیید کرده است. او به Goal.com گفت:

او درخواست ۶ میلیون یورو برای دو سال کرده است، یعنی ۳ میلیون یورو در هر سال. کورینتیانس می‌تواند قرارداد دو ساله ارائه دهد. رئیس باشگاه در حال مذاکره است و دو واسطه نیز در حال بحث درباره معامله هستند.

آلوز اضافه کرد که بالوتلی امیدوار است با پیوستن به این باشگاه برزیلی، دوباره به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.

او می‌خواهد به تیم ملی بازگردد و امیدوار است با این هدف، به برزیل نقل مکان کند.

بالوتلی ۳۴ ساله، پس از پایان قراردادش با آدانا دمیرسپور، به عنوان بازیکن آزاد در دسترس است. او در فصل ۲۴-۲۰۲۳ در ۱۶ بازی از سوپر لیگ ترکیه، ۷ گل به ثمر رسانده است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *