بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بسکتبالیست ایرانی راهی جی لیگ NBA شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 تیر 1403 | 10:41

طرفداری | صارم جعفری، پدیده ۱۹ ساله بسکتبال ایران، تاریخ‌ساز شد و به عنوان اولین بازیکن ایرانی راهی جی لیگ NBA، لیگ پیش‌زمینه NBA، شد.

جعفری که سابقه حضور در تیم ملی جوانان ایران و بازی در تیم فولاد هرمزگان را در کارنامه دارد، مورد توجه تیم‌های جی لیگ قرار گرفت و به عنوان انتخاب اول تیم تگزاس لجندز به این لیگ معتبر راه یافت.

جی لیگ، به عنوان دومین سطح لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا، سکوی پرتاب بسیاری از ستارگان فعلی NBA بوده است. حضور جعفری در این لیگ فرصتی طلایی برای او خواهد بود تا استعداد خود را به معرض دید جهانی بگذارد و مسیر رسیدن به NBA را هموارتر کند.

حامد حدادی تاکنون تنها بازیکن ایرانی بوده که در NBA بازی کرده است. جعفری با حضور در جی لیگ، گامی مهم در جهت تاریخ‌سازی دوباره بسکتبال ایران برداشته و امیدها را برای ظهور ستارگان جدید از این سرزمین در NBA زنده نگه داشته است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *