بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ساموئل اومتیتی: باورم نمی‌شد دمبله زن گرفته است!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 تیر 1403 | 16:49

طرفداری | عثمان دمبله که شش فصل را در باشگاه بارسلونا گذراند، طی دوران حضورش در این تیم، لحظات جالب و خنده‌داری را رقم زد. یکی از کسانی که از تمام این ماجراها باخبر بود، ساموئل اومتیتی است که هم‌اکنون در لیل بازی می‌کند. او در مصاحبه‌ای با Carré، در مورد ازدواج عثمان دمبله و وضعیتش در بارسا پس از بازگشت از جام جهانی حرف زد. 

 در تعطیلات زمستانی، ویدئویی از مراسم عروسی عثمان دمبله برای من ارسال شد. متوجه شدم که او ازدواج کرده و به شدت غافلگیر شدم و باورم نمی شد که چنین اتفاقی رخ داده است. با او تماس گرفتم و صحت موضوع را جویا شدم. به او گفتم ما که همیشه با هم هستیم، چطور می شود ناگهان ازدواج کنی؟ عثمان با لحنی ساده و بی‌تفاوت پاسخ داد، انگار برای خرید نان به مغازه رفته است! در آن زمان هیچ‌کس در باشگاه از این موضوع خبر نداشت.

اومتیتی در بخشی از مصاحبه خودش از رفتار بارسا با خودش پس از جام جهانی ۲۰۱۸ گفت: 

وقتی قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ شدم و به بارسا برگشتم، باشگاه به اندازه کافی از من حمایت نکرد. وقتی چنین موقعیتی رخ می دهد، احساس تنهایی به شما دست می دهد. شما را طرد می کنند، در حالی که فرد آسیب دیده خودتان هستید. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *