بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خدا کریستیانو رونالدو را بغل کرد! +تصاویر

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 تیر 1403 | 1:53

کریستیانو رونالدو نه تنها در ۳ بازی مرحله گروهی یورو ۲۰۲۴ مقابل چک، ترکیه و گرجستان گل نزد، بلکه در مرحله حذفی هم ناکام مطلق بود.

در دقیقه ۱۰۵ دیدار مقابل اسلوونی، دیوگو ژوتا پنالتی گرفت تا کریستیانو رونالدو خوشحال باشد که می‌تواند طلسم خودش را از روی نقطه پنالتی بکشند، اما اتفاقات کاملاً برخلاف چیزی که تصور می‌کرد رخ داد و پنالتی او را یان اوبلاک مهار کرد.

در حالی که یک نیمه فرصت برای گلزنی رونالدو باقی بود، او نشان داد فشار زیادی را تحمل می‌کند و بین دو نیمه وقت‌های اضافه به‌شدت اشک ریخت! حتی مادرش دولورس هم روی سکوهای ورزشگاه فرانکفورت آرنا گریه می‌کرد!

با این حال خدا او را دوست داشت که هم‌تیمی‌اش ۳ پنالتی مهار کرد و خودش هم توانست در ضربات پنالتی، ضربه‌اش را تبدیل به گل کند تا پرتغال با اشتباه او از دور رقابت‌ها کنار نرود.

بیشتر بخوانید:

  • صعود پرتغال در شب دراماتیک رونالدو/ فاصله اشک‌ها و لبخندها زیاد نبود!
  • سوپرمن، پرتغال را به یک چهارم یورو برد/ این پسر، منجی رونالدو شد! +تصاویر

کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *