بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دشان: حسرت من؟ گل نزدن فرانسه!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 2 تیر 1403 | 10:01

تیم ملی فرانسه در دیداری حساس از گروه D یورو ۲۰۲۴ به مصاف هلند رفت و در شبی که فرصت‌های زیادی را هدر داد به نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل نرسید. اتفاقی که دیدیه دشان هم به آن اشاره کرد ضعف تیمش در گلزنی بود، چرا که در بازی نخست هم فرانسه با یک گل‌به‌خودی اتریش را شکست داد: «تنها تاسف و ناراحتی‌ام درباره کارایی تیم و عدم گلزنی است. فشار این مسابقه بالا بود، تیم هلند محتاط‌تر از همیشه بازی می‌کرد. در مقایسه با حریف، ۳۶ ساعت ریکاوری نداشتیم، بد نبودیم اما مانند همیشه نبودیم.»

دشان درباره وضعیت کیلیان امباپه هم اظهار داشت: «کیلیان، کیلیان است، ما او را با دیگران مقایسه نمی‌کنیم. بردلی بارکولا ویژگی‌هایی دارد، به همین دلیل او در تیم است، او در تمرینات به خوبی کار می‌کند. اما هرگز با ما بازی نکرده و بازی در چنین مسابقه‌ای هرگز آسان نیست. تردید داشتم که او را در پایان به میدان بفرستم تا متفاوت بازی کنیم، اما تیم نسبتاً متعادل بود، ما توانستیم حملاتی داشته باشیم و همچنین خوب دفاع کنیم.»

انگولو کانته برای دومین بازی متوالی بهترین بازیکن میدان شد و باعث شد دشان او را ستایش کند: «او بی‌نظیر و درخشان است. این برای ما بسیار خوب است. بازیکنان زیادی دارم که می‌توانند در ترکیب اصلی باشند، به خصوص در خط میانی. اما کانته توانایی بسیار جالبی برای بازی دارد.»

بیشتر بخوانید: اولین ۰-۰ جام در نبرد بزرگان/ فرانسه و هلند فرصت‌سوزی کردند تا لهستان حذف شود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *