بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یوونتوس به دنبال جایگزین کردن انزو بارنچه آ با وستون مکنی برای معاوضه با داگلاس لوئیز

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 31 خرداد 1403 | 3:17

طرفداری | یوونتوس ممکن است در ازای انزو بارنچه آ، ساموئل ایلینگ جونیور و پرداخت ۲۵ میلیون یورو داگلاس لوئیز، هافبک برزیلی استون ویلا را جذب کند. 

به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، یوونتوس قرار بود داگلاس لوئیز از استون ویلا را در ازای دو بازیکن خود به نام های وستون مک کنی و ساموئل ایلینگ جونیور و پرداخت ۱۸-۲۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد اما باشگاه انگلیسی با هافبک آمریکایی بیانکونری به توافق نرسید. در پی منتفی شدن انتقال مک کنی، دو باشگاه اکنون روی وارد کردن نام بازیکن دیگری به معامله مذاکره می کنند.

استون ویلا به دنبال این بود ماتیاس سوله، وینگر آرژانتینی یوونتوس که به صورت قرضی در فروزینونه حضور داشت را به عنوان بخشی از معامله به خدمت بگیرد اما بیانکونری مانع شد و تلاش کرد انزو بارنچه آ، هافبک جوان آرژانتینی‌اش که او نیز به صورت قرضی راهی فروزینونه شده بود را وارد معامله کند. انتظار می رود در صورت جایگزین شدن بارنچه آ با مک کنی، باشگاه ایتالیایی به جای ۱۸-۲۰ میلیون، حدود ۲۵ میلیون یورو به شیرها پرداخت کند (به همراه واگذاری ایلینگ جونیور). 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *