بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انگیزه بالای تنها رکابزن ایران در المپیک پاریس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 خرداد 1403 | 11:18

طرفداری | ملی‌پوش دوچرخه‌سواری ایران گفت: امیدوارم همه تلاش‌ها نتیجه بدهد و عملکرد خوبی در المپیک داشته باشم.

علی لبیب ملی‌پوش دوچرخه‌سواری کشورمان که به‌عنوان رکابزن اعزامی ایران به المپیک ۲۰۲۴ پاریس انتخاب شده است، به تسنیم گفت:

آرزوی هر ورزشکاری است که به المپیک اعزام شود و نتیجه خوبی هم بگیرد. من هم از تصمیمی که گرفته شده است، بسیار خوشحالم و امیدوارم نتیجه‌ای در شأن دوچرخه‌سواری ایران بگیرم و همه را خوشحال کنم.

وی ادامه داد:

من در بازی‌های آسیایی هانگژو چهارم شدم و در مسابقات قهرمانی آسیا که چندی قبل در قزاقستان برگزار شد، به مقام سوم و مدال برنز رسیدم. برای پاریس هم تلاش می‌کنم بهترین عملکردم را ارائه کنم و بتوانم دل همه اعضای جامعه دوچرخه‌سواری، فدراسیون و ورزش کشور را شاد کنم. رکابزن ایران در المپیک پاریس مشخص شد

لبیب درباره نرسیدن رکابزنان ایران به خط پایان در دوره‌های قبلی المپیک گفت:

به نظرم باید در شرایط قرار گرفت و متوجه شد که چرا این اتفاق رخ داده است. به حرف‌هایی که زده می‌شود، توجه ندارم و امیدوارم بهترینِ خودم باشم. برنامه‌ریزی که فدراسیون داشته، طی سال‌های اخیر بسیار خوب بوده است. خوشبختانه دوچرخه به‌روز در اختیارمان قرار گرفته است و در چند مسابقه تدارکاتی هم شرکت کردیم. به هر حال امیدوارم همه این تلاش‌ها نتیجه بدهد و عملکرد خوبی در المپیک داشته باشم.

رکابزن ۲۲ ساله ایران با اشاره به حضورش در مسابقات چین به همراه تیم باشگاهی‌اش در این کشور، خاطرنشان کرد:

از فدراسیون دوچرخه‌سواری تشکر می‌کنم که به نسل جوان بها داد. تلاش می‌کنم پاسخ خوبی به این اعتماد بدهم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *