بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اظهارات دو پهلوی الکساندر چفرین در ارتباط با تداوم حضورش در مقام ریاست یوفا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 26 خرداد 1403 | 19:49

رئیس یوفا، الکساندر چفرین، از تأیید کناره‌گیری خود از ریاست این سازمان در سال ۲۰۲۷ امتناع کرده است. این رویکرد، ظاهراً موضع او را نسبت به اعلام قبلی‌اش در کنگره فدراسیون مبنی بر عدم نامزدی برای دور چهارم ریاست، تغییر می‌دهد.

طرفداری | به گزارش ایندیپندنت، هرگونه اقدامی از این دست می‌تواند منجر به بررسی‌های دقیق‌تر یوفا شود، به‌ویژه در زمانی که اتحادیه اروپا و کمیسیون اروپا بر حاکمیت فوتبال اروپا نظارت دارند.

این مقام اسلوونیایی از سال ۲۰۱۶ پس از جایگزینی میشل پلاتینی، اسطوره فرانسوی که به دنبال رسوایی فیفا در سال ۲۰۱۵ مجبور به استعفا شد، در این سمت مشغول به کار است. با وجود اینکه یکی از سه دوره مجاز او دوره کامل نبود، اما در کنگره یوفا در پاریس در ماه فوریه، زمانی که آراء مربوط به اصلاح قوانین به تصویب رسید تا چفرین بتواند در سال ۲۰۲۷ برای یک دوره کامل دیگر نامزد شود، ابهاماتی ایجاد شد. این آشفتگی در نهایت منجر به برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی نادر از سوی چفرین ۵۶ ساله شد و او اعلام کرد که «دیگر برنامه‌ای برای نامزدی در سال ۲۰۲۷ ندارد.»

با این حال، چفرین از توضیح بیشتر در این مورد خودداری کرد و در مصاحبه‌ای با ZDFheute در آستانه یورو ۲۰۲۴، بر ابهامات پیرامون این موضع افزوده شد. هنگامی که از او به طور مستقیم پرسیده شد که آیا این آخرین دوره مسابقات قهرمانی اروپا در دوران ریاست او بر یوفا خواهد بود، چفرین پاسخ داد:

نمی‌خواهم در مورد آینده‌ام یا ریاست‌ چیزی بگویم. تنها چیزی که الان برای من اهمیت دارد، یورو است. در مورد مسائل دیگر اظهارنظری نمی‌کنم.

اکنون در بین مخالفان درون یوفا این باور وجود دارد که حامیان چفرین از او خواهند خواست که در سال ۲۰۲۷ دوباره نامزد شود. به نظر می‌رسد موضع فعلی او این است که این امکان را باز نگه دارد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *