بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جانلوییجی دوناروما: بستن بازوبند کاپیتانی ایتالیا افتخار من است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 12 خرداد 1403 | 15:57

طرفداری | اردوی تمرینی ایتالیا برای یورو آغاز شده است. بازیکنان آتزوری روز جمعه در کوورچیانو برای شروع آماده سازی خود گردهم آمدند. جانلوییجی دوناروما پس از قهرمانی در یورو ۲۰۲۰، در این تورنمنت به عنوان کاپیتان ایتالیا در زمین حاضر خواهد شد. دروازه بان پاری سن ژرمن در مصاحبه ای با اسکای اسپورتس گفت:

بازوبند کاپیتانی، مسئولیت زیادی به همراه دارد. من بسیار مفتخرم که آن را می بندم. احساسی هیجان انگیزی است. سعی می کنم الگو باشم، خودم باشم. من نمونه های زیادی مانند کیه لینی، بونوچی یا بوفون داشته ام. به همین دلیل، چیزهای زیادی از آنها یاد گرفته ام. رهبران زیادی در این تیم وجود دارند، همه باید احساس کاپیتانی کنند و الگویی برای تیم باشند. مهم این است که یک گروه متحد و منحصر به فرد داشته باشیم، پیوند قابل توجهی بین همه ما ایجاد شده است.

جانلوییجی بوفون، دروازه بان افسانه ای ایتالیا یکی از اعضای کادر فنی تیم اسپالتی است. دوناروما در مورد او گفت:

رابطه فوق العاده ای با بوفون دارم. مهم است که او را در کنار خود داشته باشیم زیرا حتی یک نگاهش هم برای تیم باارزش است. با توجه به سابقه ای که دارد، صحبت کردن و نصیحت کردن با جیجی بخش مهمی از کار من است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *