رونالدو در عربستان سوژه رسانه ها شد + سند
اشک های کریستیانو رونالدو پس از شکست النصر در ضربات پنالتی مقابل الهلال
بازی تیم های الهلال و النصر در چارچوب بازی فینال مسابقات جام حذفی عربستان در حالی به پایان رسید که النصر در ضربات پنالتی شکست خورد. اشکهای کریستیانو رونالدو پس از شکست مورد توجه قرار گرفت.
در فینال جام حذفی فوتبال عربستان دو تیم النصر و الهلال عربستان در یکی از دیگر دیدارهای حساس این فصل مقابل یکدیگر قرار گرفتند و یاران کریستیانو رونالدو امیدوار بودند بتوانند با شکست دادن آبی پوشان فوتبال عربستان، حداقل پس از از دست دادن لیگ و سوپر کاپ، این جام را از چنگ آنها در بیاورند اما نتیجه بازی بسیار عجیب بود.
الهلال به سادگی نتیجه یک بر صفر از النصر پیش افتاده بود و در طرف مقابل در شرایطی که النصر فشار میآورد، داوید اوسپینا از النصر و علی البلیهی از الهلال اخراج شدند تا در ادامه ۹۰ دقیقه شرایط دو تیم کمی برابر شود تا اینکه احمد آیمن برای زردپوشان گل تساوی را به ثمر رساند و در ادامه بازی اخراج کولیبالی در طی دقایق اضافه، رونالدو را امیدوار کرد که در پایان این بازی با بازیکنان النصر بالاخره یک افتخار را جشن بگیرند اما ضربات پنالتی شب عجیبی را برای او رقم زد.
عادت نداشتیم اشکهای کریستیانو رونالدو را پس از یک شکست تماشا کنیم و در شرایطی که در دوران بازیگری او، از منچستر یونایتد، رئال مادرید و یوونتوس اغلب اشک شوق او را در ذهن داریم، حالا او امشب در خاک عربستان به واسطه شکست در ضربات پنالتی مقابل الهلال به شکل عجیبی گریه میکرد.
کریستیانو رونالدو در طی یک سال و نیم حضور در کشور عربستان به جز عناوین فردی تاکنون هیچ افتخار مهمی کسب نکرده و ناکامیها باعث شده که این فوق ستاره پرتغالی نسبت به وضعیت کنونی النصر بسیار ناراحت باشد.














