بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغار با مربی تحمیلی، پایان با مربی اجباری؛ آسیب فولاد از هیات مدیره کم‌قدرت، و اکنون جنگ بقا!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 خرداد 1403 | 23:09

طرفداری | فولاد فصل را با علیرضا منصوریان و مدیرعاملی شعبانی شروع کرد که پس از سه بازی و سه شکست متوالی بعد از بازی ملوان از هداین نارنجی‌پوشان برکنار شد.

مدیران فولاد درنهایت تصمیم گرفتند کار خود را با یک مربی خارجی ادامه دهند و چه کسی بهتر از مارتینز اسپانیایی؟!

مارتینز با بازیکنان منصوریان و بهره گیری از بازیکنان جوان چون عسگری، خادمی، آرغند، کلاه کج و… توانست با کسب ۱۵ امتیاز از ۱۱ بازی در پایان نیم فصل در رده ۱۱ جدول قرار بگیرد (میانگین حدود ۱.۵ امتیاز از هر بازی)ط اعداد و جایگاه نشان از مسیر رو به جلو و پیشرفت تیم به رغم بسته نشدن‌ تیم به دست مارتینز و زنده شدن امیدها در اهواز داشت بطوریکه مارتینز با شرط تقویت تیم قول قرارگیری در جایگاه چهارم، پنجم لیگ را در پایان فصل داد.

در تعطیلات نیم فصل با تغییر مدیر عامل و آمدن بهرام رضاییان و تغییر اعضای هیات مدیره (به خصوص رفتن رادکیا که مانع تصمیم های هیجانی می‌شد و احمدی) فولاد نیم فصل دوم را در رده ۱۱ شروع کرد و در یک تصمیم مدیریتی عجیب و در حالی که با مربی بعدی به عقد قرارداد نرسیده بودند و همگی از عملکرد مارتینز رضایت داشتند، مارتینز را برکنار کردند.

بعد از چند هفته با تیم بدون سرمربی، اقدام به عقد قرارداد برای یک و نیم فصل با مهدی رحمتی با رقمی حدود ۲۰ میلیارد کردند.

با فشار یک لیدر و سخنگوی باشگاه همزمان اقدام به عقد قرارداد با ویسی کردند و جمع هزینه های تحمیل شده به باشگاه به دلیل این تصمیم اشتباه حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

و این شد که فولاد الان در این وضعیت قرار گرفته و دچار این بحران شده است. در آن روزها یک هیات مدیره قدرتمند می توانست مانع تصمیم های اشتباه شود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *