تصاویر| اشکها و لبخندها؛ ابراهیمی اخراج شد، ستاره ایرانی جشن گرفت!/ اولین قهرمانی لیگ به حزباوی رسید
منبع : خبرورزشی
تیمهای فوتبال السد و الشمال امشب از هفته بیست و یکم رفابتهای لیگ ستارگان قطر به مصاف هم رفتند که این دیدار درنهایت با نتیجه ۴-۰ به سود السدیها به پایان رسید و این تیم قهرمان لیگ شد.
حسن الهیدوس – گونزالو پلاتا – امین حزباوی – اکرم عفیف و پائولو اوتاویو ۴ گل السد را در این مسابقه به ثمر رساندند.
امین حزباوی ستاره ایرانی السد نیز در این مسابقه موفق به گلزنی شد که با تصمیم کمک داور ویدیویی گل حزباوی مردود مورد قبول قرار نگرفت.
امید ابراهیمی بازیکن الشمال در دقیقه ۳۶ با خطای روی بوعلام خوخی و بازبینی ویدئویی که کارت قرمز گرفت.
السد که پس از دو قهرمانی پیاپی در لیگ ستارگان قطر، سال گذشته نتوانسته بود این عنوان را تکرار کند و در رقابت با الدحیل عقب مانده بود، در حضور کامل حزباوی و کسب پیروزی ۴ بر صفر مقابل الشمال، ۴۹ امتیازی شد تا در فاصله یک هفته مانده به پایان فصل و پنج امتیاز بیشتر نسبت به الریان و الغرافه، قهرمانی خود در این رقابتها را قطعی کند.
امین حزباوی نخستین لژیونر فوتبال ایران است که در فصل ۲۴-۲۰۲۳ توانسته در لیگ برتر یک کشور به مقام قهرمانی میرسد و البته پیش از او علیرضا جهانبخش در جام حذفی هلند همراه با فاینورد صاحب جام شده و سعید عزتاللهی نیز در شباب الاهلی به قهرمانی در سوپر شیلد امارات و قطر رسیده بود.
بیشتر بخوانید: گرانترین فوتبالیست ایران کیست؟/ دو پرسپولیسی در بین باارزشترینها



اولین گزینه نقلوانتقالاتی استقلال پرید + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای فرمانده استقلالی در فوتبال امارات
بررسی صحنه های جنجالی دیدار السد – پرسپولیس با کارشناس مطرح داوری
کنایه سنگین اسطوره استقلال به ستاره های تیم نکونام
وعده جذاب و رویایی جواد نکونام به هواداران استقلال + جزئیات
افتخار جدید برای فوق ستاره فوتبال ایران + جزئیات









