دلبری رسانه های ژاپنی برای ستاره جنجالی پرسپولیسی + سند
شهاب زاهدی مورد توجه رسانه های ژاپنی قرار گرفت

رسانه های ژاپنی نسبت به گلزنی شهاب زاهدی در لیگ برتر فوتبال این کشور واکنش نشان دادند.
در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ژاپن تیم فوکوئاکا برابر اوراواردز قرار گرفت و با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد شهاب زاهدی که در نیم فصل از جمع پرسپولیسیها جدا شد و به تیم فوکوئوکا در لیگ برتر ژاپن پیوست در ترکیب اصلی این تیم مقابل اوراواردز قرار گرفت و موفق شد نخستین گل خود را برای این تیم به ثمر برساند.
زاهدی در دقیقه ۲۷ بازی و در حالی که بازی با تساوی بدون گل دنبال میشد با یک شوت از پشت محوطه جریمه دروازه تیمی که سال گذشته قهرمان آسیا شده بود را باز کرد تا تیمش را از رقیب قدرتمند پیش بیندازد. این اولین گل شهاب زاهدی برای تیم فوکوئوکا از زمان حضورش در این تیم به شمار میرود. با این حال اولین گل شهاب برای تیم ژاپنی تلخ شد، چرا که تیمش در پایان این بازی را با نتیجه ۲ بر یک واگذار کرد.
رسانه ژاپنی «DAZN Japan» در شبکه اجتماعی «ایکس»(توئیتر پیشین) به این گل شهاب زاهدی واکنش نشان داد و ضمن انتشار فیلم این گل نوشت:
او یک تنه توپ را جلو برد و خود را به پشت محوطه «اوراوا» رساند و با یک شلیک دقیق دروازه حریف را گشود.
رسانه «nishinippon» هم یک مطلب خود را به این گل زاهدی اختصاص داد و این بازیکن را همچون یک هیولا توصیف کرد.
پایگاه خبری «Football Zone» هم نوشت:
زاهدی با این گل قدرت خود را به رخ کشید.



پیام معنادار کاپیتان پرسپولیس در فضای مجازی + سند
حمایت باشگاه پرسپولیس از سروش رفیعی + عکس
معذرتخواهی ستاره مغضوب پرسپولیس از گلر استقلال + عکس
دلبری ستاره محبوب پرسپولیس برای هواداران ؛ بردن با شما میچسبد + عکس
اوستون اورونوف همچنان ستاره پرسپولیس با اوسمار + سند
اقدام خبرساز فرشاد احمدزاده روی نیمکت پرسپولیس + سند









