بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عزم جزم مدافع پرسپولیس برای جدایی !

علیرضا ابراهیمی مدافع نیمکت نشین پرسپولیس در راه قطر

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 31 اردیبهشت 1401 | 6:00
علیرضا ابراهیمی مدافع نیمکت نشین پرسپولیس در راه قطر

علیرضا ابراهیمی مدافع نیمکت نشین پرسپولیس با توجه به فرصت کم بازی به احتمال فراوان در پایان فصل جدا خواهد شد و به یک تیم قطری خواهد رفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به احتمال فراوان علیرضا ابراهیمی یکی از خروجی‌های پرسپولیس برای فصل آینده خواهد بود.

علیرضا ابراهیمی اولین خرید سرخ ها در تابستان گذشته بود که از گل گهر به این تیم پیوست. ابراهیمی که با امید زیادی سرخ‌پوش شد، در این فصل اکثرا نیمکت‌نشین بود و فرصت زیادی برای بازی کردن در پرسپولیس تهران پیدا نکرد. این بازیکن حتی در نیم فصل هم قصد جدایی از سرخ ها را داشت ولی به هر دلیلی این اتفاق رخ نداد.

علیرضا که یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد، علاقه ای به ماندن در پرسپولیس ندارد و کادرفنی فعلی سرخ ها هم مشکلی با جدایی این بازیکن نخواهد داشت. ابراهیمی که اکثرا در این فصل روی نیمکت قرار داشت، مورد توجه تیم الشحانیه قطر قرار گرفته و مذاکرات بین طرفین هم انجام شده است. گفتنی است یکی از اعضای کادرفنی الشحانیه که ایرانی است، در دیدار مقابل پیکان در ورزشگاه آزادی حاضر شد تا بازی ابراهیمی را از نزدیک ببیند. ابراهیمی در آن بازی حدود ۳۰ دقیقه به میدان رفت و از دقیقه ۶۰ جانشین حامد پاکدل شد. همچنین طی روزهای گذشته مدیربرنامه‌های ابراهیمی برای دریافت رضایتنامه این بازیکن راهی باشگاه پرسپولیس شد تا مدیران این باشگاه در این خصوص صحبت کند.

ابراهیمی بعد از مدت‌ها نیمکت نشینی و سکونشینی، در دو بازی اخیر پرسپولیس مقابل سپاهان و تراکتور فرصت بازی پیدا کرد و با توجه به مصدومان پرسپولیس در خط دفاعی، به احتمال زیاد در بازی مقابل شهرخودرو هم ابراهیمی در ترکیب اصلی سرخ ها قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *