بیرانوند با ظاهر جدید به تمرین برگشت + عکس
علیرضا بیرانوند بدون سبیل و ریش در تمرین پرسپولیس

علیرضا بیرانوند در بازگشت به تمرین تیمش تغییر چهره داد.
علیرضا بیرانوند که به دلیل سرماخوردگی بعد از بازی با آلومینیوم اراک نتوانسته بود در تمرین تیمش شرکت کند امروز با چهرهای جدید و بدون سبیل و ریش در تمرین حاضر شد تا برای بازی با تراکتور آماده شود.
به نظر میرسد بیرانوند با این چهره جدید و بعد از اینکه تصمیم گرفته مصاحبه نکند دنبال شروع جدیدی است و قصد دارد با تمرکز بیشتر شرایط امنی برای دروازه پرسپولیس ایجاد کند و مثل فصول گذشته یکی از عناصر و ارکان مهم موفقیت تیمش باشد.

رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس بدون اشاره به بازگشت بیرانوند به تمرین تیمش نوشته:
سرخپوشان ایران تمرین امروز خود را از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهید کاظمی و بعد از صحبتهای اوسمار لوس ویهرا آغاز کرد که ده دقیقه به طول انجامید.
این تمرین به مدت ۶۵ دقیقه زیر نظر کادر فنی انجام شد. کار با توپ در چند گروه، پاسکاری تحت پرس در فضای کوچک، تدابیر دفاعی، شوتزنی به سمت دروازه بعد از کارهای ترکیبی و فوتبال درون تیمی از برنامههای اجرا شده بود.
تیم فوتبال پرسپولیس فردا آخرین تمرین خود را برای بازی با تراکتور به انجام میرساند.


اسطوره بسکتبال ایران به استقلال پیوست + سند
خشم ستاره های پرسپولیسی علیه جواد خیابانی در فضای مجازی ؛ دهن کثیفتو ببند !! + سند
تصویر دیده نشده از کریم باقری در فضای مجازی خبرساز شد + عکس
پیام معنادار ستاره محبوب استقلال به هواداران + عکس
واکنش کنایهآمیز دروازهبان فولاد به گران شدن بنزین + عکس
پوستر کنایهآمیز آلومینیوم برای دیدار با تیم پرسپولیس + عکس









