بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست مهم از لیونل مسی !

تیاگو آلمادا ستاره زیر 23 سال آرژانتین : دوست دارم مسی به تیم المپیک بیاید

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 بهمن 1402 | 15:32
آرژانتین ؛ تیاگو آلمادا ستاره زیر 23 سال آرژانتین : دوست دارم مسی به تیم المپیک بیاید

تیاگو آلمادا، ستاره تیم ملی زیر ۲۳ ساله‌های آرژانتین، امیدوار است که بتواند در کنار لیونل مسی در المپیک پاریس بازی کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم ملی آرژانتین شب گذشته در چارچوب مسابقات انتخابی المپیک 2024 پاریس روبروی تیم ملی برزیل قرار گرفت و موفق شد با یک گل برابر این تیم به پیروزی برسد.

این برد به معنای صعود آرژانتین به این رقابت‌ها و البته حذف تیم ملی زیر ۲۳ ساله‌های برزیل که مدافع عنوان قهرمانی هم به حساب می‌آمدند بود و شادی و خوشحالی بسیاری را برای بازیکنان و هواداران این تیم به همراه داشت.

آلمادا که در این مسابقات یکی از بهترین بازیکنان آرژانتین و یکی از ستاره‌های دیدارهای انتخابی بود و تحسین بسیاری را از سوی کارشناسان به دست آورد از مسی دعوت کرده است که در رقابت‌های المپیک همراه تیم ملی کشورش باشد.

او پس از پایان بازی شب گذشته در گفت‌وگو با خبرنگاران در این باره اظهار داشت:

«اگر مسی تصمیم بگیرد در مسابقات المپیک در کنار ما بازی کند، ما را بسیار خوشحال خواهد کرد. البته همه چیز در نهایت بستگی به تصمیم خودش دارد.»

خاویر ماسکرانو، سرمربی این تیم، هم پیش از این مدعی شده بود که در این باره صحبت‌هایی را با مسی انجام خواهد داد و از حضور او در المپیک پاریس استقبال کرده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *