بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تیر دروازه مهاجم لیورپول را رها نمی کند !

داروین نونیز و ثیت چهار ضرب به تیرک در دیدار برابر چلسی

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 بهمن 1402 | 9:51
نونیز ؛ داروین نونیز و ثیت چهار ضرب به تیرک در دیدار برابر چلسی

داروین نونیز شمار پاس گل‌های خود در لیگ برتر انگلیس را به عدد ۷ رساند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

لیورپول در هفته بیست و دوم لیگ برتر انگلیس به مصاف چلسی رفت و دیداری جذاب و تماشایی با نتیجه ۴ بر یک پیروز شد. در این بازی برای سرخپوشان آنفیلدی ژوتا، بردلی، سوبوسلای و دیاز گلزنی کردند.

این دیدار می‌توانست با گل‌های بیشتری همراه باشد اما داروین نونیز پنالتی خود را در دقیقه ۲+۴۵ به تیرک دروازه کوباند و یک موقعیت بسیار ایده‌آل را از دست داد تا نتواند برای این تیم گلزنی کند.

داروین نونیز اولین بازیکنی است که از زمان شروع ثبت رکوردها (۰۴-۲۰۰۳) در یک بازی در لیگ برتر انگلیس چهار بار به تیر دروازه زده است.
او علی‌رغم این پنالتی، سه بار دیگر توپش را به تیرک دروازه زد تا داروین نونیز اولین بازیکنی باشد که از زمان شروع ثبت رکوردها (۰۴-۲۰۰۳) در یک بازی از لیگ برتر انگلیس چهار بار به تیر دروازه زده باشد.

البته او در این بازی یک پاس گل هم ثبت کرد که این آمار باعث شد تا او در هشت بازی این تیم، روی هشت گل این تیم با گل یا پاس گل اثر مستقیم داشته باشد. او اکنون با ۷ پاس گل برابر با ستارگانی چون ساکا، فودن، پدرو پورو و پدرو نتو در رده دوم برترین پاسورهای لیگ برتر انگلیس قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *