فولاد حالا یک جای خالی برای بازیکن جدید دارد
خداحافظی ایوب والی و فراهم امدن یک جای خالی در لیست فولاد

بعد از خداحافظی کاپیتان فولاد حالا یک جای خالی جدید در لیست نقل و انتقالاتی این تیم ایجاد شده است.
تیم فوتبال فولاد خوزستان در نیم فصل اول لیگ بیست و سوم نتایج خوبی کسب نکرد همین موضوع باعث تغییر سرمربی و استخدام خوزه ایگناسیو مارتینس شد. در حالی که این سرمربی قصد تقویت تیمش را پنجره نقل و انتقالاتی نیم فصل دارد؛ اما به دلیل پُر بودن لیست نقل و انتقالاتی با چالش مواجه است.
بعد از خروج محمد عباسزاده، جای خالی او به احسان پهلوان بازیکن سابق سپاهان رسید. در حالی که مذاکره با گادوین منشا و سعید واسعی هم برای پایان همکاری ادامه دارد، حالا ایوب والی مدافع ۳۶ ساله و کاپیتان فولاد کفشهایش را آویخت.
با این اوصاف دست مارتینس برای جذب یک بازیکن جدید باز شد. تا زمانی که منشا مهاجم نیجریهای برای قطع همکاری با فولاد توافق نکند، طبق قانون سازمان لیگ آنها نمیتوانند بازیکن خارجی جذب کنند. در حال حاضر نماینده خوزستان یک جای خالی برای جذب بازیکن داخلی دارد.


واکنش خاص پیشکسوت استقلال به تساوی مقابل پرسپولیس در دربی ۱۰۶
محسن بیاتی نیا آب پاکی را روی دست سرمربیان استقلال و پرسپولیس ریخت
زمان بازگشت ستاره مطرح لیگ برتری به مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات
پیشنهاد ویژه اسطوره پرسپولیس به مدیران سرخ ها + جزئیات
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی
واشنگتن هم حریف تیم استقلال نشد









