بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آخرین تلاش های ستاره پرسپولیس برای دریافت معافیت

میلاد سرلک به دنبال دریافت معافیت سربازی با کفالت

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 دی 1402 | 10:15
میلاد سرلک به دنبال دریافت معافیت سربازی با کفالت

هافبک سرخ‌ها آخرین تلاش خود برای دریافت معافیت را دنبال می‌کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

با غیبت در دومین تمرین پرسپولیس بعد از پایان تعطیلات، باید میلاد سرلک را جدا شده قطعی این تیم به واسطه مشمول شدن سربازی نامید.

با این حال هافبک دفاعی پرسپولیس که از سفر به جام ملت‌ها نیز بازماند و نتوانست اعتماد امیر قلعه‌نویی را برای همراهی تیمش شکل دهد، اکنون امیدوار است اتفاق را به نفع خود تغییر دهد.

سرلک که ملوان بندرانزلی را چشم انتظار خود می‌بیند، همچنان امیدوار است شرایط را به سمت دریافت معافیت پیش ببرد و از خدمت سربازی معاف شود.

او طی روزهای اخیر تمام تلاش خود را برای دریافت این موضوع دنبال کرده و درویش نیز به عنوان مدیرعامل سرخ‌ها به دنبال این است تا شرایط لازم را برای او فراهم سازد.

پیش از این پیام نیازمند که مشمول خدمت سربازی شده بود، پیش از اعزام تیم به قطر موفق شد معافیت خود را با کفالت دریافت کند و باید دید سرلک نیز قادر خواهد بود از این چالش به این شکل عبور کند یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *