بازگشت مصدومان ژاپن به تمرین گروهی + عکس
اضافه شدن کوبو و میتوما به تمرینات گروهی ژاپن

کوبو و میتوما دو چهره مهم تیم ژاپن هر طور که بود خود را به تمرینات گروهی اضافه کردند.
در شرایطی که تیمهای مدعی قهرمانی در جام ملتهای آسیا راهی دوحه شدند تا از روز جمعه مسابقات خود را آغاز کنند، تیم ملی ژاپن در آستانه شروع جام ملتهای آسیا تمرینات خود را در یک مرکز تمرینی در دوحه قطر از سر گرفت. تاکفوسا کوبو هافبک جوان رئال سوسیداد و کائورو میتوما وینگر برایتون که به دلیل مصدومیت در بازیهای باشگاهی تا امروز به صورت انفرادی تمرین میکردند اما حال برای اولین بار در این اردو، در زمین حاضر شدند تا به دور از آسیب دیدگی تمرینات گروهی خود را شروع کنند.

البته میتوما مجددا احساس درد کرد تا با نظر کادرفنی پس از مدتی، به صورت انفرادی نرم دوی کند. تومیاسو و ناکایاما نیز که روزهای گذشته احساس بیماری داشتند در نهایت سلامتی همراه ساموراییها بودند.
لازم به ذکر است ژاپن در دیداری دوستانه روز گذشته اردن را با ۶ گل شکست داد و از طرفی حال آماده است تا روز یکشنبه به مصاف ویتنام برود و پس از آن با عراق و اندونزی رو در رو شود.


اولین واکنش قلعه نویی به قرعه کشی جام جهانی + سند
سنگ تمام جالب AFC برای مهدی طارمی + سند
تمرکز ملی پوش پرسپولیس برای فراموشی پنالتی جنجالی + عکس
ساعت میلیاردی شجاع خلیلزاده سوژه شد
اقدام جالب فیفا برای تیم ملی ایران
سنگ تمام تیم ملی برای مهدی طارمی









