فوری ؛ با دستور دولت تماشاگران به ورزشگاه ها برمی گردند + سند
سخنگوی دولت : برگزاری مسابقات لیگ برتر تا پایان فصل با حضور تماشاگران فوتبال خواهد بود

سخنگوی دولت در صفحه شخصیاش در توییتر حامل خبر خوشی برای تماشاگران فوتبال بود. از این پس بازی ها با حضور تماشاگران انجام خواهند شد.
سخنگوی دولت در صفحه شخصیاش در توییتر حامل خبر خوشی برای تماشاگران فوتبال بود.
به گزارش پارس فوتبال، با اعلام علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در صفحه توییترش، طبق دستور معاون اول رئیس جمهور تمامی مسابقات فوتبال تا پایان لیگ برتر با حضور هواداران تیم ها برگزار خواهد شد.
بهادریب جهرمی نوشت:
با دستور معاون اول رئیس جمهور، برگزاری مسابقات فوتبال تا پایان لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

پیشتر صحبتهایی مبنی بر ممنوعیت حضور تماشاگران فوتبال به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی از سوی ستاد کرونا مطرح شده بود که حالا با این خبر دیگر منعی برای حضور تماشاگران در ورزشگاهها وجود نخواهد داشت.
این در حالی است که باشگاه تراکتور بلیت فروشی بازی با پرسپولیس را از ساعت ۱۹ آغاز خواهد کرد و قصد دارد تمام بلیتهای طبقه پایین ورزشگاه یادگار امام که بیش از ۴۰ هزار صندلی است؛ به فروش برساند.


ستاره مطرح لیگ برتری به آلومینیوم اراک بازگشت + سند
پیشکسوت پرسپولیس سر از فوتبال افغانستان درآورد + عکس
تکلیف نیمکت سپاهان در فصل جدید روشن شد + عکس
باشگاه فجر سپاسی بازیکن پیشین فولاد و پیکان را جذب کرد + عکس
استارت تیم مطرح لیگ برتری در بازار نقل و انتقالات + عکس
رونمایی از کیت جذاب لیورپول برای فصل جدید فوتبال انگلیس + سند









