بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره فرانسوی در یک قدمی مرگ در زمین فوتبال + عکس

تشنج اندی دلورت بازیکن فرانسوی ام صلال بدون برخورد به کسی در دیدار با العربی

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 دی 1402 | 10:58
دلورت ؛ تشنج دلورت بازیکن فرانسوی ام صلال بدون برخورد به کسی در دیدار با العربی

اندی دلورت، بازیکن فرانسوی الجزایریِ ام صلال در دیدار این تیم مقابل العربی باعث وحشت حاضران در استادیوم شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم ام صلال با تساوی ۴ بر ۴ مقابل العربی در جام أوریدو قطر با پیروزی ۳ بر ۱ در ضربات پنالتی به برتری رسید.

اندی دلورت کمی بیشتر از یک ربع از شروع مسابقه، ناگهان بدون هیچ برخوردی بین او و بازیکنی دیگر به زمین افتاد. این درحالی بود که او دقایقی قبل از این اتفاق دروازه حریف را باز کرده بود و بی دلیل روی زمین افتاد و شروع به تشنج کرد که منجر به توقف سریع مسابقه شد.

دلورت ؛ تشنج دلورت بازیکن فرانسوی ام صلال بدون برخورد به کسی در دیدار با العربی

این بازیکن ۳۲ ساله تحت درمان کادر پزشکی تیمش قرار گرفت و سپس در میان اضطراب شدیدی که در میان همه حاضران در زمین حضور داشت، زمین را ترک کرد اما خوشبختانه همه چیز پس از دقایقی به پایان رسید، زیرا دلورت روی نیمکت ام صلال در حال تماشای بازی با شرایط خوبی پس از بهبودی دیده شد.

اندی دلورت اولین گل ام صلال را در دقیقه ۶ به ثمر رساند و تیمش را از العربی پیش انداخت و خیلی زود با این حادثه بیرون رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *